Skip to content
4 reacties
2349 weergaves

Naaktzwemmen betrapt door politie

Vanochtend wou ik effe skinny dipping doen in mijn blote kont. Het is zo heet zomerweer vandaag dus naar een meertje met wat beach en water. Ik weet wel dat meer mensen naturisten dat doen maar of het mag? Er was niemand er kwam iets later een meisje aan die geïnteresseerd in mij was. Ze zei Giechelend .. dat je dat durft in je nakie zwemmen. Ik antwoorde dat ik dat soms wel deed en thuis bloot loopt ouders zijn naturisten. Ze wist niet wat het was legde het haar fijn uit. Ze zei oh wat spannend .Ze zat op een andere school maar woont bij mij in de buurt en ze is 16 jaar. Ik ging op een grote strandlaken bloot liggen. Ze vroeg mag ik erbij. Ik zei okay als je dat wilt. Ze zei dat ik er super mooi uit ziet een goed lichaam. Ze begon me te tongen eerste meisje waar ik mee zoen. Ik raakte natuurlijk opgewonden ze was weer aan het giechelen. We hadden het niet in de gaten twee mannen politie kwamen snel aangelopen. Ze commanderen met meisje jij blijft daar met mijn collega ik praat verder met die blote jongen bij de bosjes.Goed dat hier verder niemand is. Ik zei ik heb een stijve mag ik mijn zwembroek aantrekken? . Nee schreeuwde ie..hij sleurde me mee aan de arm. Je bent aangehouden op verdenking van schennis plegen van de openbare orde en onzedelijk seksueel gedrag naakt. Ik kreeg een preek en waarschuwingen van de agent. Hij zei als ik nog een klein kind was naakt rond het water dan wordt het oogluikend toegestaan. Maar jij bent fysiek een volwassen man en je penis in erectie is zelfs groter dan die van mij.Begrijp je dat als vrouwen je alleen tegenkomen ze denken aan een verkrachter of vieze man potloodventer? Ik ga je een boete uitschrijven en je krijgt een proces verbaal aangifte. Je moet je dan verschijnen via de rechtbank.We lichten ook haar en jouw ouders later op de dag in.We liepen terug mocht mijn zwembroekje aantrekken. Meisje was aan het huilen dat ze erg vind en schaamt. Ik weet niet wat mijn ouders gaan doen.Ze zullen vast die boos zijn op mij. Ze gaf me snel een kus op haar wang en zei ik was het die begon . Ze vroeg mijn whatsapp nummer gaf het haar. Wie weet wat er gaat gebeuren nu en haar ouders staan straks voor de stoep. Mijn ouders zullen niet geshock zijn maar die van haar.. Dat was

14 jaar
6 jaren geleden

4 Reacties

  • Nou meisje van 22 jaar ..je hebt gelijk dit gaat helemaal goed komen . Mijn moeder wou zich niet zo bemoeien met de zaak dus ze was de stad in. Ze waren vandaag vroeg vanwege de hitte. Mijn pa had een strak plan: naakt samen de deur openen we laten ze zien dat we ware naturisten zijn . Anders denken ze nog dat je opzettelijk daar op die plek bloot was met verkeerde bijbedoelingen. Die agent in uniform die mij persoonlijk verhoord had aan het meer stond voor de glazen deur. En een man haar pa in een nette zakelijk pak. En wij naakt de deur openen... Haha. De agent pakt het grappig op met de welkomstwoord.. Ik kan u niet bloot in uw eigen huis verbieden of een boete uitschrijven.. dus kunnen we binnenkomen. De man keek wel vriendelijk maar wel een beetje aan het blozen. De agent zei dat hij niet lang blijft 5 minuutjes en haar pa met mij effe privé wou spreken. Maar het komt allemaal goed moest nu geen zorgen maken . Haar vader deed geen aangifte vanwege zijn dochter verklaard had wat er precies was gebeurd. Ik was dus aan het naaktzwemmen en zij was het die mij overhaalde om te gaan vrijen. Ze is wel eerlijk. Meneer agent ging weer weg en mijn pa schonk hem koffie in. Haar pa is manager en wonen in een dure bungalow wijk. Hij heeft 4 kinderen en een dure Mercedes dus dan weet je dat ze rijk zijn. Mijn pa stelde hem gerust dat ik een heel goede jongen was. Hij vroeg welke school ik doe ik zei Atheneum en wil account worden. Hij lachte dat wil ik nou horen een jongen met ambities. En straks misschien mijn schoonzoon lachend. Het ijs was gebroken en we praten over voetbal en mijn pa over naturisme vakanties etc. Hij vroeg mijn pa of hij mij privé kon spreken op mijn kamer. Mijn vader vond het okay. Ik ging met de man naar boven hij zei is wel warm met pak aan. Ik kan begrijpen dat als je bloot bent nu gewoon heerlijk is. Hij vroeg ..zal ik als jij ook alles uitdoen zijn we gelijk. Ik kom ook in sauna's maar dat weet je nu. Hij was nu naakt en sloeg een schouder om me heen. Eerst had ik twijfels over jou maar mijn dochter heeft gelijk . Je bent een mooie aardige jongeman en je lijkt ouder. Ze dacht eerst toen ze je in de blote kont zag dat je 17-18 was!. Komt ook omdat je flink behaard bent plus je bent lang. Mijn dochter wilt met je gaan en mijn zegen heb je. En je gaat veel babies maken in de toekomst als je studie af hebt en een goede baan hebt. Ze slikt nu de pil sinds een paar dagen dus hoef je geen XL condooms te kopen!!. Hij lachend hoe ik dat weet.. ? mijn dochter vertelt mij altijd alles ook pikante details. (Bloosde)Doe je haar verdriet aan dan ben ik niet meer je beste vriend maar zal wel zo niet gaan. Bel haar en je zult een mooie nacht beleven de eerste keer voor jullie. Hij hugde me en kleedde zich half aan zonder jasje maar met overhemd. Mijn pa vroeg vertel en wat hij zei precies terug verteld. Mijn pa met een big smile waar wacht je op.. vanavond is jouw grote dag jongen! Dan wordt je een man.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 14 laat je het me straks effe weten hoe het was gegaan? Zal vast goed komen want anders hadden ze je al lang vast gehouden. Ik studeer rechten en ik weet als de tegenpartij geen aangifte gaat doen de zaak waarschijnlijk afgedaan wordt is seponeren door de rechter. Wel kan een taakstrafje komen of sanctie kleine geldboete maar absoluut géén gevangenisstraf. Komt ook nog doordat je minderjarig bent plus van geen verkrachting beschuldigd bent wel verdacht van openbare seks . Maar hoe onschuldiger het is hoe minder de straf kan zijn en dat is bij naakt zoenen ook het geval. Succes en maak je vooral niet te druk. Xxx

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 21 jaar.. ik weet achteraf dat ik dat beter niet daar had moeten doen. Maar het is bloedheet buiten en dan is mijn body veel meer geil. We lagen beiden op ons zij ..ik naakt ze had een bikini aan. Wel dicht bij elkaar face to face. Ze zat wel eventjes aan mijn pik te voelen met haar hand toen die hard werd. Best een geil ouder meisje van 16 jaar en nog maagd ik ook. Maar me niet afgetrokken geen tijd voor wou wel.. de politie kwam. Donderdag komt de politie bij ons thuis met de vader meisje voor een gesprek ook met mij. Mijn vader steunt mij want hij vind dat ik niks fout gedaan had!!!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • De politie had een punt jongen van 14 jaar! A je was naakt waar het waarschijnlijk niet mocht. B je bent minderjarig kind maar je bent bijna volwassen C Je bezit al een penis van een man geen peuter pikje D Je penis in erectie heel bedreigend aanstootgevend E je was sexueel opgewonden met het geklede meisje F mogelijk kon je het meisje of een vrouw verkrachten. Alles in je nadeel bloot lopende jongen in het openbaar. Was het meisje jou ook aan het aftrekken of had de politie dat net ervoor niet gezien? Buitensex is strafbaar! Je kunt 3 maanden gevangenisstraf krijgen en een taakstraf wil je niet bang maken. En in de jeugdgevangenis heb je wel altijd iemand die van mooie jongens met groot banaan onder graag mee speelt.. Gewoon dom. Ga maar op je blaren zitten..

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten