Skip to content
11 reacties
505 weergaves

Stofzuigen

laatst toen ik net wakker was ging ik naar beneden toe om te eten en mijn ouders zeiden tegen mij dat ik de woonkamer en HUN wc moest stofzuigen en ik wou dat natuurlijk niet want ik gebruik die wc niet en ik was 5 minuten wakker vinden jullie dat mijn ouders gelijk hebben of ik ?

15 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • Jongen 18: Niet mee eens, je kan dan wel gratis in hun huis wonen, maar je hebt er niet voor gekozen om te leven zij hebben jou hier neer gezet. En dan hoeven zij niet jou de verantwoordelijkheid te geven voor hun taken.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is normaal om te vragen of je wilt stofzuigen, maar als je net wakkerbent is wel heel raar

    (Tenzij je pas om 12 wakker was ofzo

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo mensen ik wil een paar dingen zeggen ten eerste een hun wc ?? heb je dan je eigen wc ?? En ten tweede ik weet niet hoe het met de relatie staat met je ouders en of je ochtend mens bent of niet maar ik vind het een beetje raar van je ouders Zonder ontbijt aan het werk te zetten maar misschien heeft het ook met iets te maken met een ruzie of een afspraak maar dat weet ik niet natuurlijk en als je eigen wc!! heb Dan denk ik dan zelf moet schoonmaken

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerste jongen van 18 hier die je ingelijk gaf. Het is prima om lekker in je bed te liggen daar is het ook vakantie voor maar je mag gewoon meehelpen in huis en die ene keer dat ze het vragen voor je intbeten hebt kan je het gewoon even doen! Niet zeuren en gewoon doen!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben het niet eens met de 2 mensen boven mij ja ik vind ook dat je een steentje bij kan dragen in het huishouden maar ik vind dat je ouders dat ook zouden kunnen vragen nadat je hebt ontbeten een een beetje wakker bent geworden

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal mee eens jongen 18!! Je kunt op zijn minst je steentje bijdragen. Ik deed dat ook vroeger en vond dat geen probleem. 'S ochtends urenlang in bed liggen was er bij ons echt niet bij hoor en zou dat ook bij mijn (misschien toekomstige) kinderen nooit toestaan.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt totaal ONGELIJK je hebt vakantie je woont gratis in HUN huis je mag best even mee helpen. Als je mijn kind was geweest en je had me een grote mond gegeven en het niet deed kreeg je huisarrest zodat je tijd genoeg had om even mee te helpen in huis. Niet zeiren het is een kleine moeite! :)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha wtf.. Al helemaal in de vakantie lig ik nog uren in bed te niksen nadat ik wakker ben geworden STERKTE !

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik vind dat jij wel gelijk hebt want als ik een kind zou hebben en die is pas net wakker zou ik ook niet zeggen GA STOFZUIGEN !

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • meneer van de reactie :ik was 5 minuten wakker ik had niet eens de kans om te ontbijten

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ze vragen iets kleins, kom op.

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten