Skip to content
10 reacties
395 weergaves

help mag niet op internet

Van mn oiders mag ik niet op internet. Maar ik kan toch op internet door WPS. Maar ik installeerde gge een game en toen ging ik in de whatsappgroep van hun maazr ik mag ook geen whatsapp. Toen mn pa eergisteren in het tuinhuis wou ja het was al avond dan. Hij had mn zaklamp op gsm nodig maar pas na 5secc komt de vergrendzling terug en hij wist dat blijkbaar en hij zette hem trug aan en keek naar lles wat erop stond nu zag ik op zn tab dat hij ook probeerd op whatsapp te komen om me te controleren. Wat moet ik doen?

14 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • ik zou je ouders vragen of je whatsapp mag om te laten zien dat je niets raars gaat doen op internet. dan kan je het opbouwen

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • heb je wel een telefoon

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja idd je ouders zijn echt weird. Dus jij hebt nog geen internet nodig vinden ze? NOU ECHT WEL! Tuurlijk heb je wel internet nodig! Probeer er met ze te over praten. En zeg dan dat je echt heel voorzichtig bent als je het net opgaat.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • De oplossing: vergrendeling instellen op "direct" instellen in plaats van na t seconden. Succes Btw je ouders zijn raar.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het nogal achterlijk dat je geen whatsapp mag, dat heb je toch gewoon nodig voor je klasgenoten en de sportclub en zo? Als je ouders je niet vertrouwen kunnen ze toch bepaalde sites blokkeren (porno, geweld en zo). We leven niet meer in de jaren 0 hoor!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Oke fijn voor je. Voor school en zo zou je ook internet nodig hebben. Je kunt ook proberen van: vrijwel iedereen gebruikt het. Gebruiken je ouders eigenlijk zelf ook internet? Mvg.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nope niks ze weten het nu wel maar miss zien ze het nu een beetje in

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het beste in dit soort situaties lijkt me om gewoon op een respectvolle manier het gesprek met je ouders aan te gaan. Leg uit dat je hun zorgen begrijpt, maar vertel vervolgens waarom je internet wel nodig hebt. Probeer misschien afspraken te maken over die persoonlijke gegevens. Dit is nu misschien wel lastiger omdat je net door je vader betrapt bent. Hoe is dit intussen trouwens afgelopen? Hebben je ouders nog iets gedaan toen ze het ontdekten?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mn ouders vinden het "te gevaarlijk" ik zou teveel persoonlijke gegevens kunnen doorgeven etc. Ook zijn ze een beetje ordinair nog zo van ja je bent 14 je hebt dat niet nodig,....

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kun je uitleggen waarom je van je ouders geen internet mag gebruiken?

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten