Skip to content
17 reacties
4770 weergaves

Zien je ouders je naakt of niet

Ik slaap naakt maar dit wist mijn moeder nog niet tot dat ik gistere nacht met mn blote jan naar het toilet ging goed stom met zaklamp naar bededen gericht loop ik terug komt mn moeder aan lopen die moest dus ook naar het toilet ze had het niet door maar toen ging ze dus midden op de gang vragen stellen over wat ik vandaag ging doen en toen keek ze naar beneden dus had ze door dat ik naakt was maar ze zei er niks van en ging gewoon naar het toilet na ons gesprek dus heb zo ong nog 5 min lang staan praten naakt tenover mn moeder die na een min door had dat ik naakt was. Dan voel je je wel ff betrapt maar ze deed of t heel nomaal is en ging gewoon weer slapen ( zelf slaapt ze wel naakt en loopt ze snachts dus ook naakt over de gang dus mischien was het voor haar ook gewoon normaal)

17 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • @j16 t was snachts en donker dus ja dan zie je niet zo veel alleen het feit dat ik met mn zaklamp liep daar door kon je het zijn en die een min moet je niet leterlijk nemen. Maar ja het was genant maar nu maakt t me niet meer uit.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Zeg topicstarter, je verhaal klopt niet. Want je zegt dat je moeder na 1 minuut pas doorhad dat je naakt was? Dat is weird. Zeker te weten heb je door als imd naakt voor je staat. Weer een verzonnen verhaal dus.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi jongen 17, mijn ouders zagen mij op die leeftijd echt niet meer naakt behalve mijn blote billen als ik over de knie ging. Ik vind het wel raar wat je beschrijft en weet niet wat daar van te denken. X J

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @Jongen14, ik geloof je totaal NIET. Seksuele voorlichting van je moeder krijgen waarbij jij en je zusje naakt zijn? En ze je dan leert hoe je een condoom om moet doen en hoe je je moet aftrekken? Nou echt niet. Dit geloof ik echt niet. Je bent of een pedofiel of je hebt het verzonnen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap ook in m'n nakie, mijn ouders en broers weten dat. Mijn moeder zegt dat ze 's nachts als ze gaat slapen het dekbed vaak over me heen legt, want ik beweeg nogal veel in mijn slaap en dan rolt het dekbed er af. Dan ziet ze me dus echt helemaal bloot liggen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook gewoon naakt door het huis.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier slapen we ook allemaal bloot dus is het normaal dat je elkaar bloot tegenkomt op weg naar badkamer ofso

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb gistere sexuele voorlichting gehad van mn moeder hier bij was ik naakt en mn zusje van 13 ook ze liet zien hoe ik me af moet trekken en hoe je een condoom om moet doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja als wij op vakantie zijn slaap ik altijd bij mijn ouders op de kamer en ik slaap naakt dus ja dan zien ze dat en ook als ik van badkamer naar douche loop, mijn ouders vinden dit gewoon normaal

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga ook wel soms naakt tussen slaapkamer badkamer en toilet. Geen probleem daarmee.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja maar mijn moeder loopt altijd naakt ikke niet dus ja dat is net een ander verhaal

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik het goed lees, was je mams ook in haar blootje? En ja mijn moeder en vader zien mijn regelmatig bloot door het huis lopen!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder ziet mij ook naakt als ze mij moet temperaturen en zetpil geeft

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar mogen je ouders jullie naakt zien of vinden jullie dit niet goed

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • In zo n situatie zou ik me ook schamen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik schaamde me dus een beetje om dat mn moeder me daar zag staan met mn blote l*l

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Naakt slapen is gewoon fijn. Naakt zijn is iets natuurlijks vind ik, dus waarom je schamen?

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten