Skip to content
80 reacties
8559 weergaves

Mijn moeder slaat me

mijn ma kocht voor ons nieuw ondergoed.Om uit je kapot voor te schamen.(witte broekje en witte onderhemden)   Ik gaf haar een grote mond,eigenlijk uitschelden. Ik moest bij mam over de knie, en kreeg en enorm pak voor mijn broek.Ik krijg het denk ik eens per twee maanden.Ik denk dat ik de enige 14 jarige ben, die gedwongen wordt witte onderbroekjes en wittte onderhemdem te dragen.Ik vind dat stom.Ben ik de enige?  

14 jaar
8 jaren geleden

80 Reacties

  • Dag Belgisch meisje 14, Mijn tante is inderdaad strenger dan mijn ouders, gelukkig ben ik dan ook weer thuis. Tante heeft een heel arsenaal aan hulpmiddelen om slaag uit te delen. Ze heeft mij met de mattenklopper en de houten broodplank slaag gegeven. Ik kreeg samen met mijn jongere nichtje want wij waren ook een dag te laat thuis gekomen uit de stad. We moesten zonder eten naar bed en kregen eerst nog op onze billen van tante. Ma zag mijn blauwe plekken en zei dat ik het er zelf wel naar gemaakt zou hebben. Ze zou mijn schoolwerk nauwgezet in de gaten gaan houden de komende tijd en anders mijn pa inlichten. Fijn dat jij je goed hebt gedragen en nog geen slaag hebt gekregen. Zo te horen heeft jullie moeder als goed voornemen jullie op het rechte pad te houden. Sterkte meisje 14 en tot snel!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 16,' Blij je te horen, oei dan is u tante nog veel strenger dan u ouders, met wat heb je allemaal RAMMEL gehad, en wat zei u ma van de blauwe plekken, hebt gij maar alleeen RAMMEL gehad of u nichtjes en neefjes ook, en hoe is het gesteld met u zusjes en broertjes, hebben die er nog gehad, hier bij ons heb ik nog geen gehad, maar mijn broertjes al twee keer met de slof dit jaar, ma is ook strenger geworden. Ze geeft veel sneller RAMMEL, soms verwittigd ze NIET, maar onmiddellijk de broek naar onder en een pak RAMMEL, gisteren nog mijn jongste broertje, in bij zijn van mijn tante, had grote mond tegen mam, en zonder iets te zeggen, broek naar onder, over de knie en een goed pak rammel, en toen mogt hij zo blijven in de hoek staan met een rooie kont, ja jongen ik denk dat hier nog veel RAMMEL gaat gegeven worden. Gr belgisch meisje 14, tot snel????

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelf heb ik moeite mee met die conservatieve opvoeding van mijn ouders en het geloof,maar mijn weerstand wordt groter door dat mijn vrienden of één vriend zich over geeft aan slaafse onderworpenheid,als ik zeg, verzet jij je nooit of heb je net als ik geen wrijving,zegt hij,helemaal niet,heb dit nodig en verdiend.Verbaas me gewoon over de acceptatie van sommige jongens en ook meisjes,die het in onze gemeenschap niet krijgen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dag Belgisch meisje 14, Natuurlijk heb ik nog wel zin om naar jou te schrijven maar ik heb er geen kans meer voor gekregen. Mijn tante vond dat ik me misdragen heb bij haar in de kerstvakantie en heeft bij pa en ma geïnformeerd hoe het er thuis en op school aan toe ging. Toen ze hoorde dat ik er het niet te best vanaf bracht op school, heeft ze voorgesteld om mij nog wat langer bij haar te laten blijven. Zodat ik onder begeleiding en zonder afleiding kon studeren en dat heb ik geweten! Ik mocht helemaal niks meer en dus ook niet op internet. Mijn tante heeft veel schoolwerk overhoord en als ze het niet voldoende vond dan kreeg ik rammel. Mijn billen zitten nog onder de blauwe plekken maar ik heb gisteren wel goede toetsen op school gemaakt. Dat vind ik zelf ook wel fijn want dan heb ik thuis ook geen gezeur. Voor jou en je broertjes ook een gezegend nieuwjaar toegewenst. Tante heeft had trouwens contact met een Belgische moeder die heel fervent de slof gebruikte maar ze is er nu achter dat de leeftijden niet overeen komen met die van jou en je broertjes, dus ze zullen elkaar niet geschreven hebben. Zijn jullie het nieuwe jaar goed gestart of heb je de slof alweer gevoeld op je blote billen?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 16, ik hoor niets meer van jou, GÉÉN goesting meer, of geen kans, ??????? Gr belgisch meisje 14,

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 16, Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar, en veel sterkte met rammel in 2017, ja jongen hier valt het regelmatig voor dat er rammel wordt gegeven, ja jongen die SLOFFEN voel je goed, maar gelukkig mam vindt ze niet goed liggen in de hand, te breed van achter, vandaag heeft ze terug die oude gebruikt bij mijn broertje, maar ja die voelt ge ook goed. Ik ben een ganse dag naar oma moeten gaan omdat ik die vaas had stuk gemaakt, en voor slecht rapport, ik heb rammel gehad, met de hand. De slof, en OOK de mattenklopper, en omdat ik tegen spartelde stopte ze, en zei ze goed meisje, ik stop nu. Maar voor slapen gaan, maak ik u kont terug rood, en ja hoor rechtstaande met de slof op mijn kont en billen. Het deed enorm pijn. Ik denk niet dat u tante met mijn moeder op een ander forum heeft contakt gehad want mam gaat niet op pc, hoe is het nu bij jullie????? Heeft u moeder of tante nog RAMMEL gegeven. Of u pa?????, zijt ge nog altijd bij u tante. Op welk forum denkt ge dan, dan kan ik dat eens na kijken. Gr belgisch meisje 14

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dag Belgisch meisje 14, Jeetje wat is er veel gestraft bij jullie in de familie. Maar begrijpelijk dat moeder niet blij is met slechte rapporten. Dat is nuttig en leuk dat je kleren , handschoenen en een muts hebt gekregen, bofkont! Deden de nieuwe sloffen van je ma veel pijn op je billen?   Mijn tante is ouder dan mijn moeder, tante is 45 jaar. Tante betrapte mij toen ik jou een berichtje aan het sturen was 's nachts en ik moest gelijk de hoek in. De straf kwam de dag nadien, toen heeft ze mijn billen afgeranseld met de haarborstel!! Tante heeft deze site aandachtig bekeken en ze denkt dat ze contact heeft gehad met jouw moeder op een forum. 

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Goedemorgen jongen16 Wat er moest van komen. Is nu zo ver, ik kan vanmiddag naar oma gaan voor een volledige dag dus tot morgen middag, ik had gisteren ruzie met mijn jongste broertje, en wou hem gisteren een pak slaag geven, ik was achter hem aan het vangen , toen mam naar de winkel was, maar ik kreeg hem niet, ik gooide vanwoede met mijn sneaker op hem, maar ik gooide een vaas kapot met de bloemen die mam van tante had gekregen. Natuurlijk alles op de tapijt, toen mam binnen kwam was het nog niet opgeruimd. Ze vroeg wat dat te betekenen had, wat natuurlijk voor ons beide een pak RAMMEL met hare nieuwe slof was het eindrezultaat, toenheeft ze naar oma gebeld, voor te vragen als ze me mij weer eens onder handen wou pakken, geen probleem zei oma laat ze vanmiddag maar komen en laat ze maar slapen vanavond, dan zal ik ze een paar keer eens goed door laten, ik heb materiaal genoeg. Ze zal een paar dagen plezier eraan hebben, dus jongen ge hoort nog van mij. Hoe is het daar bij jullie, zijt gij maar alleen bij u tante. ?????? En ook nog slaag gehad. Gr Belgisch meisje 14

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 16, Fijn dat je nog eens terug schrijft. Ja jongen hier is al veel RAMMEL gegeven sedert de vakantie, ik op donderdag. En mijn ander broertjes op vrijdag. Allemaal voor slecht rapport, maar ik heb het meeste gehad, en natuurlijk met de slof op bloot, zaterdag zijn mijn twee neefjes en mijn jongste broertje aan de beurt geweest bij mijn tante. Die twee kregen ze van tante met de hand op bloot , en toen ze aan mam vroeg als de haarborstel kon krijgen. Zei mam, hier gebruik mijn slof maar, daar kunt ge goed mee door rammen, oh ja zei tante dan geef maar hier, dat ik die billen eens goed rood en warm maak. En ja jongen die hebben het gevoeld, daarna was het pakjes openen, ik had kleren, en een muts. En handschoenen, en ja idd mam nieuwe sloffen. Maar deze keer van het merk uggs, nog hardere zolen, maar gelukkig nog niet gevoeld, mijn oudere broertje wel al. En hij zei, dat ge ze GOED voelt, dus ik weet het. Als ik ze er mee krijg, dat ik het zeker zal voelen, Jongen ge kunt u tante misschien ook voor stellen. Om met de slof te slaan ipv met het rietje, of heeft ze geen pantoffels aan. Hoe oud is u tante, en u moeder heeft ze ook nog RAMMEL gegeven, ????? Hopelijk tot snel. Gr belgisch meisje 14

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dag Belgisch meisje 14, Wat voor een straf heb je gehad voor het slechte rapport? En heeft je moeder nu nieuwe slippers? Wij zijn reformatorisch thuis en hebben geen kerstboom. Ik ben nu bij mijn tante en zit nu stiekem op internet. Gelukkig slaapt iedereen en kan ik nu rustig typen. Ik heb afgelopen middag voor de broodmaaltijd op mijn blote billen gehad van mijn tante omdat ze vond dat ik me niet goed voorbereid had op de catechisatieles. Ik heb op mijn blote billen gehad met haar handen en met het rotan rietje, de striemen staan nog op mijn billen! Mijn neefjes en nichtjes hebben het kunnen horen. Mijn nichtje spiekte maar die heeft ze ook nog gehad toen ik in de hoek stond. Nadien excuses aanbieden en bedanken voor de straf, dat is een regel van tante. Doe je dat niet dan krijg je ongenadig dubbel!! Schrijf je gauw terug? Groetjes.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het heel slecht als je je kind als ouder slaat. Dit vind ik een teken van zwakte. Ikzelf? Nee. Hooguit een tik op de billen ofzo. Maar echt over de knie met een instrument? Nee, mijn ouders zijn geen slavenhandelaars! Dit gebeurde vroeger in de Engelse kostscholen, maar in NL?! Ik snap wel dat het dan gwn is: pak op de kont en klaar maar het kan ook zonder. Als mijn moeder iets niet aanstaat dan zegt ze dat gewoon. Niks geen agressiviteit! Maar ik ben ook niet brutaal ofzo. Ik vind het belachelijk als je bang moet zijn voor je ouders. Je ouders moeten je gewoon behandelen als soortgelijken. Als jou iets niet aanstaat, leg je je vader of moeder toch ook niet over de knie?? Je ouders hebben wel meer te zeggen over jou dan jij over hen maar toch... Groeten, meisje 14

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Machtsmisbruik.grrrr

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom vreemd, 14 jarige, op scholen, highschools o.s worden studenten ook nog gestraft door de rector, of oudere leerlingen die aangesteld zijn.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Die jeugdleider is een goede vriend van mijn broer, en we kennen hem al heel lang, ik ging nogal eens de fout in,spijbelen,enz,en gek,hij had overwicht op me,en door hem ging ik me beter voelen,snap je wel jongen 16,maar de situatie ligt nu eenmaal zo dat ik van hem meer accepteer dan van mijn vader of ouders.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ik kom ook uit een gelovig gezin maar ik vind het wel heel vreemd als een jeugdleider jou straft, dat is niet gepast en niet zijn taak. Dat horen jouw vader en moeder te doen. Natuurlijk kan hij jou onderwijzen maar straf geven is niet aan hem voorbehouden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 14, mijn vader slaat niet harder, en het wordt ook geen mishandeling, maar een jeugdleider heeft wat meer afstand,met mijn vader heb ik meer schaamte en kan ook met de jeugdleider openlijker praten dan met mijn vader, of ouders, dan je laatste vraag, krijg echt niet op mijn blote billen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom liever van een ander dan je vader, slaat je vader dan harder?
    Krijg je op je blote billen als een jeugdleider je straft, dat lijkt me flink beschamend.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16 officieel is het verboden zelfs,maar een gelovige gemeenschap hanteerd niet de wetten van de wereld maar van de schrift,klinkt conservatief maar zo wordt het ons geleerd,en de meeste jongens staan hier achter,daarbij liever van een jeugdleider dan van mijn vader,die geeft het me nooit eigenlijk,die taak heeft hij uit besteed.Jongen 16 jij komt ook uit een gezin dat gelovig is en hebt er zoals ik lees ook mee te maken .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je krijgt ook van ouderling? dit mag niet toch.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Respecteer mijn ouders ook wel jongen 16, maar heb jij dan geen moeite met deze opvoeding die niet meer zo gehandhaafd wordt in deze tijd.? Voel me toch een buitenbeentje in deze moderne wereld nu.
    Wat mijn vriend en wel meer vrienden betreft, ze zijn zo onderdanig en hebben geen commentaar,ze zijn het er mee eens dat ze zo'n opvoeding krijgen,even als mijn oudere broer.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten