Skip to content
20 reacties
1405 weergaves

Moderne vader (laaghangende broek, roken enz.)

Hi all,

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een geweldige vader heb. Hij heeft zijn broek altijd lekker laag. Als hij naar het zwembad gaat heeft hij zijn zwembroek altijd laag. Mijn ouders zijn gescheiden. Hij krijgt veel aandacht van andere (jonge) vrouwen. Hij draagt vaak ook een snapback cap achterstevoren. Op feestjes heeft hij zijn broek weer lekker laag, begroet iedereen met een handklap of box, drinkt en rookt wat af... Zijn er nog maar mensen met zo'n toffe vader?

Let me know!

17 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Heyy, jaa ik heb ook een hele leuke band met mijn vader. Als hij thuis is. Samen met mijn 4 broers wonen we in 1 groot huis ieder zijn eigen slaapkamer en badkamer. Het is heel gezellig. Ik vind het wel jammer dat mijn vader zo vaak weg is voor zaken naar het buitenland. Morgen ga ik met hem mee en gaan we naar Dubai. Super leuk dat hij dan maar 2 dagen voor de zaak weg moet en we daar 3 dagen samen hebben.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, cool dit te lezen! Mijn dad is superchill! Ik leef samen met hem omdat ik geen moeder meer heb. Vaak merk ik niet eens dat hij al 38 is, hij zou echt me vriend kunnen zijn. En eigenlijk is hij dat ook. En wat ook best bijzonder is dat hij net zo gay is als ik. Hij kwam er later achter zeg maar. Soms gaan we de stad in jongens kijken, haha. Echt super chill. Dat is denk ik wel heel bijzonder om dat samen met je eigen dad te kunnen doen :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook echt een toffe vader als hij er is. Hij kleed zich niet zo maar gaat wel met de mode mee als hij geen pak draagt (internationale zakenman). Ik heb geen contact meer met mijn moeder maar mijn vader en mijn 3 broers zijn echr top als gezin

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ook nog echt, zal die zelfde vader er ook zijn als er echt iets aan de hand is?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Fijn voor al die lui die hier zeggen dat ze een toffe vader hebben. Dat hoeft niets te maken te hebben met kleding.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou me echt doodlachen als ik hem zou zien, hij is toch geen 15.  En roken modern, modern als je longkanker wilt ja. Ik zou echt super hard lachen als ik je vader zou zien hahah

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een vader die met de mode mee gaat. En wel houd van er goed en verzorgd uitzien mijn vader , broers en ik gaan dan ook regelmatig de stad in heel gezellig

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vader is ook zo ik hoorde laast iemand achter ons op straat zeggen wat een leuk stel haha mijn ouders waren nog heel jong toen ze kinderen kregen ik en mijn vader kunen daar hard om lachen. Ik vind het wel leuk zulke ouders ze zij ook helemaal niet streng tegen mij en mn broers

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb liever een sportieve en moderne vader dan een die in een driedelig pak rond loopt.   Nou loopt mijn vader daar wel in maar zodra hij thuis komt gaat dat snel uit en trekt een jogging of trainingsbroek aan en een t-shirtje.   Hij rookt niet en drinken van alcohol doet hij ook niet vaak.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou me ook schamen met zo een vader

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben het een met jongen 14 hier helemaal boven. Ik zou me juistt schamen als ik zo'n vader had.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn pa doet dit ook! Zn kapsel is hip, zijn kleding nog meer Lage broek, skinny jeans, leren jack, enz enz Hij krijgt veel aandacht van dames maar dat vindt hij niet erg Wanneer wij samen ergens heen gaan wordt er vaak gedacht dat we broers of neven zijn

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Me opa zijn broek hangt ook altijd te laag :)

    Maar als jij het gewoon tof vind dan moet je niets aan trekken van anderen alleen roken? begin er alsjeblieft nooit aan ik heb er genoeg mensen door zien overlijden en dat waren niet alleen oude mensen maar ook iemand die net 30 was en long kanker had en om dat van dichtbij mee te maken is echt niet wat je zou willen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vader is housekeeping manager in een hotel. Hij doet het ook. Echt cool!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ook eens met jongen van 14. Roken is juist niet modern, mensen dachten vroeger dat het goed was ofzo. En broek laag is echt gewoon lelijk en ziet er onverzorgd uit. Aandacht van jongere vrouwen? Viezerik! Ik vraag me af wat voor baan ie heeft als ie die überhaupt heeft.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankje meisje van 17!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Eens met jongen 14

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat gaaf zo'n hippe pa Ik moet het hier doen met zo'n strenge mogool die alles wat modern en hip is stom vind Ik mag geen lage broek, haar niet half geschoren, mooie gympen, enz Iemand tips?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen van 17 jaar,

    Als ik het zo lees, denk ik niet dat jij zo te gekke vader hebt. Ten eerste heeft hij zijn broek altijd omlaag hangen, dan denk ik brrrr wat een viezerik. Ten tweede krijgt hij aandacht van jongere vrouwen, bah is hij een player ofzo? Ten derde heeft hij een snapback cap op, is hij misschien 15/16 ofzo?

    Ik heb echt medelijden met je man.

    Ik heb een geweldige vader. Hij draagt altijd mooie pakken, want hij is advocaat. Hij is heel vaak beleefd tegen andere, okal kent hij ze of niet. En helpt me moeder meestal en dat zo tof van hem. En hij rookt niet en drinkt geen acolhol en zelfs geen wijn.

    Ik heb echt een toffe vader.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaa ik heb ook z'n vader maar dat komt omdat Mn moeder 16 was toen ze zwanger van mij was en Mn vader is nu dus nog heel jong.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten