Skip to content
13 reacties
1102 weergaves

Klote pleegouders

Mijn moeder is 2 jaar terug overleden en me vader kort daarna ook dus nu woon ik bij pleeg ouders maar die zijn zo super stom ze slaan en schoppen als ik maar iets fout doe soms ook als ik helemaal niks doe ik heb ook nog een broer maar die is bij andere mensen dus die zie ik bijna nooit meer ik snap niet waarom hij bij anderen moest maar ik heb door mijn pleegouders dus nu heel vaak blauwe plekken overal en ik heb ook al wel is een gebroken arm door hem gehad want toen pakte hij mij arm en duwt hem vol op zijn knie maar ik ben echt bang voor hun maar als ik dan wat zeg tegen ze beginnen ze weer met slaan en schoppen dus ik zeg maar helemaal niks meer maar ik durf echt niet meer bij hun te zijn het liefst wil ik gewoon bij me vader en moeder zijn maar dat kan niet heeft iemand misschien tips hoe ik toch minder bang hoef te zijn

12 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Indien je met jeugdzorg wat te maken heb, is het beste zo snel hun te contacten met wat er speelt en dat je dus vraagt om uit huis plaatsing daar.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeker een pleeggezin hoort goed in de gaten gehouden te worden, voor je in een pleeggezin komt is er namelijk vaak al wel wat gebeurd. Ik weet dat dit een beetje een late reacties is, maar je moet het echt tegen je voogd zeggen of iemand anders die er voor zorgt dat dit veranderd. Dit is kindermishandeling en je hoort niet te wonen bij mensen die een kind mishandelen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12 je moet daar echt zo snel mogelijk weg..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe maak jij het dan schoon?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen22 Alleen meten, ze mag het van mij echt niet schoonmaken hoor!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje13 en werd het alleen gemeten of deed ze je ook schoonmaken erna? Anders zit er dadelijk poep tussen...

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat hebben jullie allemaal toch met je billen? Ga eerst je billen eens goed wassen! ?? Washandje enzo ertussen doen, dan zit er geen poep meer aan! ??

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn pleegouders, zijn ook voor en korte tijd. Ik ben daar pas gekomen. Toen ik daar kwam voelde ik me niet lekker was gewoon door de spanning enzo. Toen wou mijn pleegmoeder mijn temperatuur meten en dat vond ik goed maar ze kwam met een billentermometer. Ik wou dat niet maar het moest van haar dus toen moest ik gelijk met mijn billen bloot op de bank liggen. Toen zagen mijn pleegbroer en pleehbroertje dat ook. Daarna moest ik een zetpil omdat ik ook nog koorts had. Ik vond het heel erg vervelend..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap wat je bedoelt ik heb ook pleegouders die stom zijn

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je vraag is of iemand tips heeft om minder bang te zijn.. Maar ik denk dat je eerder moet zoeken naar een andere thuisomgeving.. Ik weet niet hoe het is om in een pleeggezin te wonen, maar het is wel duidelijk dat de plek waar jij bent niet veilig voor jou is. Ik weet niet of er een volwassen persoon is wie je hiermee kunt helpen? Maar als je op school een vertrouwenspersoon aanspreekt, die kan je altijd doorsturen naar maatschappelijk werkers en die zouden je in jou thuissituatie kunnen helpen of jou uit dat gezin halen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik mag niks van me pleegouders Vooral de meisjes mogen niks zodra we bij een jongen hangen zijn we meteen hoeren en is iedereen boos op me Ik kan nooit wat met vriendinnen doen omdat ze me niet vertrouwt ze schelden me altijd uit als ik niet doe wat zij zeggen Of als we iets verkeerd doen worden we geslagen ik heb echt een bloedhekel aan ze ik heb al een 1x gezegt dat ik hier weg wilde maar dat mocht niet van haar dus weer was iedereen boos op me Ik kan niemand vertrouwen en de pijn in me binneste groeit en groeit ik wil zo graag me eigen leven ik kan niks tegen me voogd zeggen daar gaan ze toch alleen maar negatieve dingen over mij zeggen dan heb ik het weer gedaan. Ik heb zo vaak gedacht om het leven op te geven maar ik blijf doorvechten. Ik wil zo graag hulp. Desnoods loop ik weg ik kan er niet meer tegen!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 Ik pik het ook nii dat ze slaan ik geef ze dan gewoon een grote bek meestal niet egt slim ik weet het maar ik durf niet met me voogt te praten want wat nou als me ouders reageer koomen dan gaan ze denk ik nog harder slaan en schoppen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou het niet pikken als ik word geslagen. Ik zou met je voogd praten als jij dit verteld over die blauwe plekken en die gebroken arm moet je denk ik naar een ander pleeggezin en dan hoef je dus ook minder bang te zijn.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten