Skip to content
5 reacties
1306 weergaves

Mag maar 1 uur gamen...

Hoi, ik heb een playstation 4 met playstation plus (dat je online met vrienden kunt spelen) gekregen voor sinterklaas. Maar als ik wil gaan gamen met vrienden moet ik na een uur al stoppen omdat mijn ouders het dan genoeg vinden. Mijn vrienden plagen me daar ook een beetje mee dat ik niet langer als een uur mag gamen. Maar hoe kan ik tegen ze zeggen dat ik langer wil gamen, want als ik dat zeg dan is het "nee". En heeft iemand dat nog meer?

14 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Nee @jongen van 14. Die had ik al maar ik heb Playstation Plus (waar je dus online mee kan spelen) gekregen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben trouwens de topicstarter. Bedankt allemaal voor de tips!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Jij krijgt een Playstation 4 voor sinterklaas..?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi,

    Ik ben nu een paar jaartjes ouder maar toen ik zo oud was als jij speelde ik ontzettend veel videospelletjes. Mijn ouders lieten me vrij in hoe lang ik wilde spelen. Dus ik speelde echt heel erg veel. Ik heb in mijn tienerjaren bijna alleen gegamed. Maar achteraf heb ik spijt. Als ik die uren in iets nuttigs had gestoken dan had ik nu een heel gespierd lichaam kunnen hebben (veel sporten) heel goed kunnen zijn in iets (bv. pianospelen) of een heel goed kunnen zijn op de universiteit waardoor je later veel geld kan verdienen! Maar nee, ik heb al die tijd alleen maar spelletjes gespeeld. Toen leek mij dat leuk, maar ik ben nu alweer vergeten welke spelletjes het waren... dus eigenlijk was het niet zo belangrijk...

    Je ouders hebben het beste met je voor, waarschijnlijk hebben ze gelijk dat 1 uurtje per dag genoeg is! Als ik jou was zou ik de rest van de dag iets gaan oefenen zodat je daar later goed in kunt zijn!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • ik mocht dit ook en toen ik meerdere keren vroeg of ik langer dan 1 uur mocht omdat het lijkt op 10 minuutjes, mocht dat niet, in plaats daarvan mocht ik helemaal niet meer en toen sprong ik van het dak en brak mn benen, toen vond mn moeder het heel erg voor me en nu mag ik zo'n 18 uur per dag... oke mischien ging het niet helemaal zo, ik moest gwn goed mn best doen op school en mocht langer gamen maar zolang ik goed mn best doe op school.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten