Skip to content
8 reacties
774 weergaves

Ik kwam naaktfoto's van mijn ouders tegen op het internet

Een paar jaar geleden toen ik 12 was had ik mijn ouders betrapt op seks. Hier reageerde ik heel heftig op en ik wilde het nooit meer meemaken. Sinds dien controleer ik mijn ouders en flip ik als ik het weer merk. Niet veel later kwam ik erachter dat mijn vader porno keek en chatte met andere vrouwen. Ik las gesprekken dat hij met vrouwen afsprak om seks te hebben. Ik heb dit toen aan mijn moeder laten zien maar zij geloofde het niet allemaal en gaf er geen aandacht aan. Nu zijn we een paar jaar later, ik was even bezig op de laptop van mijn vader ik zag dat hij een account had op twoo, een of andere dating site. Hij vroeg aan een vrouw om te skypen en dat hij zijn skype gaf. Dit was een ander account dan dat ik ken van hem. Ik ging zijn gebruikersnaam opzoeken op Google en kwam bdsm sites tegen waar je met mensen kan afspreken om seks te hebben in bdsm stijl. Hier schrok ik van. Toen ik bij afbeeldingen ging kijken zag ik naaktfoto's van hem.. en van mijn moeder. De foto's van mijn moeder stonden op een site met als ondertitel 'go ahead she isn't looking'. De eigenaar van het account was van mijn vader dag ik. Hierdoor weet ik niet of mijn moeder het weet. Ik vraag me af of dit wel normaal is en of het allemaal mijn schuld is. Ik heb het ook nog tegen niemand verteld en ik leef wel elke dag samen met mijn ouders. Ik weet ook niet of ik het mijn moeder moet vertellen. Wat nou als ze gaan scheiden.. Ik hoop echt dat iemand tips voor me heeft! Alvast bedankt

16 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • Waarom mogen je ouders geen seks hebben? En dat van je vader is natuurlijk balen en dat hoort hij niet te doen, er is niets zo laf als vreemdgaan. Maar je moeder ermee confronteren is heel erg. Je kan het tegen je vader zeggen en kijken hoe hij hier op kijkt en dan beslissen of je het alsnog aan je moeder laat zien. Maar vooral het flippen op je ouders dat ze seks hebben is echt belachelijk van je zelf, laat ze beiden doen wat ze willen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou je ouders niet confronteren, misschien worden ze wel boos. Maar, als jij weet dat ze niet boos worden, probeer het dan te zeggen. Als je ze niet confronteert, bel dan de kindertelefoon zodat zij je helpen. Ik heb de kindertelefoon ook is gebeld voor een vriendin, ze helpen je goed.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • We zijn nu op vakantie. Als we terug zijn ga ik allebei mijn ouders een berichtje sturen over wat ik gevonden heb. Ik zie dan wel wat gaat gebeuren. Maar als ik het nu zou vertellen heeft niemand van ons hier nog een vakantie.. Bedankt voor alle tips! Ik heb er wel echt iets aan!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat het misschien aan het controleren ligt en omdat hij het daarom geen seks kan hebben met je moeder gaat hij andere plaatsen zoek om seks te hebben(online) tis en blijft een man ik denk wel dat het beter is hun er allebij mee te confronteren .

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kan het altijd aan je moeder vertellen toch die moet er toch voor jou zijn?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat stil houden heb ik geprobeerd maar ik kan amper mijn vader nog aankijken. En ik zou hem er graag mee willen confronteren en zeggen dat hij moet stoppen. Maar dan komt mijn moeder het niet te weten en dat vind ik weer oneerlijk tegenover haar, want zij is bedrogen zonder dat ze t weet en misschien weet ze ook helemaal niks over die naaktfoto's. Ik weet niet wat er gebeurt als ik het alleen aan mijn moeder vertel..

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Zeg het tegen je vader en zeg dat als hij er niet mee stopt je het aan je moeder vertelt.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik denk dat het slim is om je ouders hier niet mee te konfroteren er bestaat altijd kan op schijding bij zo iets laat het stil (tot het te moelijk voor je woord het kies dan het goede moment om het te besprekken)
    Hoeft natuurlijk niet veel succes

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten