Skip to content
4 reacties
352 weergaves

Pedofiel..

Er is een man van 43 die mij elke dag appt en snapt, hij zegt steeds ik vind je leuk en stuurt naaktfotos. Ik heb hem gezegd dat ik dit niet wilde en heb hem geblokkeerd, hij ging me smsen bellen en met ander telefoon nummer appen. Toen ik mijn telefoon vergat mee naar school te nemen belde hij, mijn moeder zag de telefoon gaan en las t gesprek. Ik had natuurlijk alles verwijdert uit schaamte maar er stond nog 1 naaktfoto die hij die dag stuurde. Toen ik thuis kwam waren mijn ouders woest, ze dachten dat ik seks wilde met hem.. Ze wilden met mij naar de psycholoog gaan. Toen ze mn telefoon doorkeken zagen ze dat ik tegen mn allerbeste vriendin zei dat ik homo was.. Ze dachten dat ik verliefd was op die pedofiel, NATUURLIJK NIET. Mijn telefoon is al 2 maanden afgenomen en mn vader negeert me om mijn geaardheid. Het ergste is, toen ik naar huis fietste stond een auto langs de weg met die man er in. WAT MOET IK DOEN ? Mijn vader negeert me en moeder is boos, mijn zusje zaait haat over mij bij mijn ouders. Alvast bedankt

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Beste jongen Ga naar de vertrouwenspersoon op je school of naar je beste vriendin die weet dat je homo bent en zeg haar alles zo kan zij en jij samen naar de politie gaan. echt misschien ontvoerd hij je nog of verkracht hij je nog stap nu naar de politie. die man moet de cel in en je ouders sorry dak het zeg zijn slechte ouders eenmaal je aangifte hwbt gedaan en de man bekend zullen hoop ik je ouders je terug steunt ze zullen zich schuldig voelen dat ze niet naar je hebben omgekeken das ze je gewoon hebben laten vallen ga naar de politie desnoods met een maat en zeg dat je je gsm kwijt bent tegen die maat en dat hij zin heeft om mee te gaan naar de politie eenmaal daar zsg je dat je het alleen wel kunt en vraag je of hij buiten wacht

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat je best wel een sterke aangifte kan doen bij de politie. Jammer dat je de gespreksgeschiedenis hebt verwijdert (wat ik wel snap met de schaamte) maar je had hem makkelijk kunnen aangeven voor sowieso stalking en hij zal ook zwaar in de shit komen vanwege de seksueel getinte uitspraken/gesprekken die hij voert met een minderjarige. Ik zie dit soort posts vaker terugkomen en als je gewoon juridisch kijkt naar de feiten dan is er makkelijk aangifte te doen.
    Vraag ik me alleen af, hoe ben je in contact gekomen met die man van 43?
    Je familie behandelt je waardeloos. Slaat echt helemaal nergens op. Wat de twee hierboven inderdaad zeggen: heb het erover met een vertrouwenspersoon op school en probeer in de tussentijd evt opvang/steun te vinden bij vrienden/familie die je wel accepteren.
    Ik vind het heel erg voor je en kan me ook erg boos maken over hoe je ouders en zus in deze situatie reageren.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien heb je hier wat aan
    http://meldknop.nl/
    zorg dat je voorlopig niet alleen hoeft te zijn en vertel het de zorgcoordinator op school of schoolmaatschappelijk werker. Zij kunnen jou en jouw ouders helpen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Heftig allemaal,het is al vervelend genoeg dat je lastig wordt gevallen door zo'n oudere vent,dan vind niet dat je ouders je goed opvangen,direct jou beschuldigen,kwaad worden terwijl ze je de kans niet geven jouw verhaal te vertellen,in jouw geval zou denk ik iedere vader naar die vent toegaan en hem waarschuwen dat hij je met rust moet laten en of anders het een politiezaak wordt,want je bent minderjarig en dit is strafbaar en helemaal omdat het onvrijwillig gaat.Voordat ze dreigen met een psysoloog hadden ze toch eerst de moeite moeten nemen om in alle rust met jou te praten.Wat moet je met een psysoloog vraag ik me af,je wilt immers niets met deze oudere gast,je hebt hem verteld dat je die man van 43 verteld hebt om je niet langer lastig te vallen,blijft hij doorgaan,zou ik dit toch tegen een leraar zeggen en dat die stappen onder neemt,dit moet stoppen.Dat je vader je negeert om je geaardheid is dom,nu je bent 15,erg jong,veel jongens van jouw leeftijd twijfelen soms over hun geaardheid,soms blijven ze homo,soms zijn ze toch achteraf hetero,enkt je vader misschien ook dat je het niet bent of een fase is,dit kan,maar als je het wel bent,moet hij dit accepteren,deden mijn ouders ook,want meer jongens vallen alleen maar op jongens.Maar houden of willen dit delen met leeftijdsgenoten,nogmaals zeg gewoon tegen je vader,je moeder en zusje dat jij wil praten,dat je geaccepteerd wil worden,heb je gewoon recht op,en dat je anders met een leraar gaat praten ofzo,ouders horen achter hun kinderen te staan en niet afwijzen,en anders bel eens gratis en anoniem de kindertelefoon voor advies,verder die man van 43 negeren,mocht hij je lastig vallen laat zien dat je niet bang bent,en zeg als hij niet stopt er maatregelen worden genomen,dit heeft al veels te lang geduurd,laat nog eens horen en veel succes,begrijp je maar al te goed,dit heb je niet verdiend zoveel onbegrip.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten