Skip to content
8 reacties
153 weergaves

islamitisch meisje mishandeld door ouders

Ik word al 2 jaar lang onregelmatig (verschillende periode) mishandeld (vooral geestelijk en lichamelijk) door mijn ouders en ik kan het niet meer aan. nu zeggen sommige vrienden en hulpverleners dat ik uit huis geplaatst wordt of dat er een gesprek met mijn ouders komt maar dat wil ik niet want dat is te eng voor mij. wie kan mij helpen of weet waar ik echt terecht kom als ik uit hius wordt gehaald?

15 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • ik word ook mishandeld bij mij hielp het als je ook echt met je moeder of vader gaat praten ik ben ook moslima nou Allahakbar moge Alleh jou helpen

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • oh sorry Allah

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook een moslima. Je kan er weinig aan doen als je ouders je zomaar slaan en je vuilnis noemen. Dan wil je tog niet meer thuis wonen? Ik denk dat het beter voor je is om tog bij een pleeggezin te gaan. Als je familie hebt kun je misschien voor een tijdje bij hun terecht. En dan weer bij je ouders proberen? Maar wat er ook gezecht word het blijft alsnog jou keus dat moet je niet vergeten.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je hun liever ook niet meer ziet is het toch geen probleem. Natuurlijk zou het even wennen zijn

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar ik ben dat ik in een tehuis kom in plaats van in een gastgezin en ik weet zeker dat mijn ouders mij dan niet terug willen zien en ik hun ook iet...

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey, vervelend dat je waarschijnlijk uit huis word geplaats. Maar dit is misschien wel het beste voor jou. De mishandelingen zijn niet prettig. Eerst zullen zze jou proberen te helpen door te praten met jou en je ouders. Als dit goed uitpakt mag jij gewoon thuis blijven. Als je wel uit huis word geplaatst wil dat niet zeggen dat je hun niet meer mag zien. Je gaat dan bijv. Door de weeks in een gast gezin. En in het weekend maf je gewoon op bezoek bij je ouders


    Succes

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ze slaan me dan en roepen dat ik een stok rotzooi en vuilnis ben en dat niemand mij wil hebben etc

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat doen je ouders dan zowel

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten