Skip to content
14 reacties
6228 weergaves

Thermometer

De laatste tijd ben ik vaak ziek mijn stiefmoeder wilt dan altijd me themperaturen is dacht eerst in me oor maar toen moest ik omber liggen ik vond het wel vaag de eerste keer ik moest me benen optrekken en toen deed ze me broek en onderbroek uit ik voelde toen er een thermometer in gaan dat wist ik niet maar nu moet die iedere keer tussen me billen hoe moeten jullie liggen als jullie dit krijgen en doet ze er bij jullie ook vaseline aan?

12 jaar
9 jaren geleden

14 Reacties

  • Wát een flauwekul wat je moeder aangeeft. Wat zou je voor reden hebben kunnen om de punt niet diep genoeg in je gat te duwen. Eenmaal je sterretje in gaat dat heel soepel, en je wilt toch zelf ook weten wat je verhoging is?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik mag het niet zelf doen van mn moeder. Zeur er altijd om maar dan zegt ze als je het zelf doet doe je het niet diep genoeg en is het niet betrouwbaar dus dan doet ze het zelf nog een keer. ??

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Tempen kun je toch prima zelf doen, dat láát je je toch niet doen. Zelf doe ik het altijd in mn anus. Laat hem er dan ruim een minuut inzitten en klaar. doe het 1 tot soms 4x/dag.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo erg is het toch niet om getemperatuurd te worden?
    Ik ben vaak ziek (mijn afweer is niet zo goed) en mijn moeder neemt dan mijn temperatuur op met een thermometer in mijn kont. Dan moet ik mijn broek en slip laten zakken en gaan liggen zoals ik wil (soms op mijn buik, soms op mijn zij en soms op mijn rug, dan zwiep ik mijn benen omhoog zodat ze de thermometer (met vaseline) in het gaatje kan stoppen. Ze schuift hem best diep er in, en ze houdt hem zeker 3 minuten op die plek vast.
    Een enkele keer doet iemand anders het (mijn broertje, een tante). Ik heb er geen problemen mee.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moet ook altijd de termometer in me kont en als ze hem in me kont wil duwen zegt ze altijd iets zoals Onspan je kont, of daar komt het kont vliegtuig echt gënant heellp Ik kan het toch zelf?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moet het ook nog steeds en mijn stief moeder doet het 4x per dag als ik ziek ben. Als ik alleen maar zeg dat ik hoofdpijn heb zegt ze ga maar even naar boven dan meten we even je temperatuur op. Eerst deed mijn moeder het in mijn oor maar van mijn stief moeder moet het in mijn bil. Ik moet ook zetpillen ik vind het echt niet fijn maar ze zegt dat het zo het beste is

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen15 Hij kan toch zijn benen iets wijd doen of zijn moeder kan zijn billen een beetje uit elkaar halen? Dan kan de termometer er toch makkelijk in?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 17, hoe komt de thermometer dan in je poepgaatje? want als je ligt zijn je billen toch niet gespreid?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • als ik ziek ben gaat dat ding er bij mij van achteren ook nog 3 minuten in. ik lig dan op mijn buik met mijn broek naar beneden zodat mijn piemel en ballen niet zo te zien zijn maar toch blijft wel vervelend.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ben M en 2 weken geleden waren mijn ouders met vakantie en was ik bij een tante en mocht thuisblijven (bij hun dan) omdat ik me niet lekker voelde. Ze kwam bij me met de thermometer in haar hand en zei dat ze me wilde temperaturen, maar wij hebben een oorthermometer zei ik, en ze zei wij niet dus deze gaat even in je bips. Even gezicht naar de muur hup hup zei ze en ik werkte gedwee mee en draaide me op mijn zij, en ze schoof mijn broekje omlaag en deed de thermometer erin , geen prettig gevoel vond ik en had geen koorts, nou blijf maar in bed zei ze en waag het niet om eruit te komen want dan geef ik je billenkoek. Ik heb de hele dag in bed liggen te vervelen en ging maar alte graag weer naar school de volgende dag.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 13 Hoe haal je dat weg die vasaline? Doe je het dan eraf wassen met iets of hoe en waarmee doe je dat?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik krijg altijd eerst een thermometer in m'n oor als ik daar koorts op heb moet ik in m'n anus gemeten worden sinds kort mag ik dat zelf doen waar me moeder bij blijft en ze helpt me billen spreiden en smeert vaseline aan m'n anus

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Van mijn moeder mag ik eerst de thermometer onder mijn arm doen later doet ze hem in mijn bips terwijl ze erbij blijft, ik vind me daar te oud voor op de buik broek en onderbroek naar beneden.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn moeder duwt de thermometer ook nog steeds tussen mijn billen als ik ziek ben , 3 keer per dag . Heb er al vaak ruzie over gehad want haar vriendin werkt in het ziekenhuis en zegt dat thermometer er diep in moet omdat ik ouder ben . Echt genant de eerste keer , ik moest voorover buigen toen ze dit aan men moeder toonde zoals in het ziekenhuis . Ze duwde haar vinger er helemaal eerst in en ook de thermometer . Waarom de thermometer zo diep in men billen ?

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten