Skip to content
3 reacties
58 weergaves

Gewoon klote..

Hoi. Ik wil ff m'n verhaal kwijt.. M'n ouders..: opzich lieve mensen.., maar alles wat ik zeg als ik bijv. problemen heb, geloven ze me gewoon niet. K zal een voorbeeld geven: iemand probeert m'n email te hacken en stuurt nu spam-mails zonder dat ik dat zelf doe. Ik heb zelf al iets gedaan waardoor ik de 23ste pas m'n ww kan veranderen.. Dus dat zei ik, alleen m'n ma geloofde dat niet en zei 'Ja, vraag dan ff aan je neef of hij je kan helpen, want hij is heel goed met computers enzo' ja dat is ook wel zo, dacht ik, maar het zo echt raar zijn dat als ik alles al probeer en geprobeert heb en dat niet lukt, dat dat hem wel zou lukken. Dus uiteindelijk heb ik heb een sms gestuurd, hij heeft m'n email gecheckt en kwam op hetzelfde uit, hij stuurde een sms terug 'sorry je kan pas de 23ste je ww. veranderen'. En dan worden m'n pa ook nog eens boos dat ik tegen m'n ma in ga dat ik alles al heb geprobeert.. En aangezien ik al meer problemen met mezelf heb, maak dit het gewoon erger. Ik kan niks meer zeggen zonder dat ze me niet geloven.. Soms wil ik gewoon echt dood..

11 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik snap dat je het klote vind. Je hebt ook gelijk, want jij moet naar je ouders luisteren (neem ik aan) en dan moeten ze maar 1 keer naar jou luisteren en dan worden ze boos. Maar wat het meisje van 13 zegt, je moet inderdaad geen zelfmoord plegen, want dat is NOOIT de oplossing! Dat levert alleen maar verdriet op! Probeer met je ouders te praten en het rustig uit te leggen. Als je ouders boos reageren, moet je gewoon rustig antwoorden. Je kan voor het goed te maken ook bijvoorbeeld een keer een klusje doen, dan zijn je ouders blij en willen ze (hopelijk) beter en begripvoller naar je luisteren. Nou, hopelijk had je wat aan mijn bericht. Veel succes ermee, de mensen op deze site weten in ieder geval dat je niet liegt :)

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb dit zelf nog niet meegemaakt maar ik ga je toch proberen advies te geven.

    ouders hebben het druk met van alles schoonmaken, familie werk ect. Dan zien hun soms niet in dat er iets mis is met hun kind zeg maar. Als ik jou was zou ik zeggen ma, pa ik wil eens met jullie praten wanneer hebben jullie tijd. stel dat ze tijd hebben op zaterdag dan spreek je dan af. Dan hebben ze even niets anders dan sta jij in de planning. en dan kun je een gesprek voeren.


    Als dit nou niet werkt kun je ook met iemand anders praten over waar je mee zit bijvoorbeeld een vriendin, of een ander familie lid misschien een Leeraar. en als dat niet werkt kan het ook helpen om je gedachte regelmatig op te schrijven in een soort dagboekje. Of je zet het op deze site dan is er vast iemand die je zou willen helpen. maar dat mag je zelf weten

    ik hoop dat je er iets aan hebt gehad

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik begrijp je wel want het is niet leuk als je ouders je nooit geloven maar zelfmoord is nooit de oplossing ga een keer met je ouders praten

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten