Skip to content
27 reacties
948 weergaves

Mijn vader slaat me

Hey allemaal, Hier mijn verhaal: Ik ben een meisje van 14 ik geef toe ik ben niet de makkelijkste maar is dat de reden dat mijn vader me mag slaan? Wij gaan elk jaar met de boot weg.. omg ik zie er elk jaar tegen op, ik ben gister thuisgekomen en het ging net zoals gewoonlijk weer mis. Ik zat rustig een boek te lezen gooit mn vader ineens water over me heen, niks ergs aan. Maar omdat ik ongesteld ben raak ik serieus van alles en nog wat geïrriteerd.. dus ik gooi ook water over hem heen.. toen ging het mis hij keek me aan met zo'n dodelijke blik, dan weet ik al dat het mis is hij sloeg me volhard tegen mn slaap en ik zag allemaal sterretjes Dit gebeurd eens in de 4 maanden, het rare is dat hij doet alsof er niks is gebeurd alsof hij het amper heeft gemerkt maar ik, ik zit er mee ik ben bang, bang voor mijn vader Slaan is niet het enige Hij scheld me uit, dat ik lui ben, een last, een dom wijf, arrogant ben, alleen aan mezelf denk terwijl ik bij het eten mijn mond hou om ruzie te voorkomen dat is toch niet normaal? x

14 jaar
10 jaren geleden

27 Reacties

  • Ook al doet het toch enorm zeer, ik ben toch "blij"" dat ik mijn onderbroekje aan mag houden.ik krijg het soms van mijn moeder.en die trekt soms de pijpjes strak, zodat ze toch op mijn blote gat slaat.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje 13 dat lijkt me echt naar om te zien! Wat vind je moeder erzelf van?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet wij .....maar onze moeder krijgt regelmatig voor haar billen van onze vader. wij kunnen dat altijd horen als we in bed liggen. een keer zijn we stiekum gaan kijken. Ze lag over de schoot van onze vader met haar rok omhoog en haar onderbroek omlaag en hij sloeg haar heel hard. Hij doet dat soms 2 keer per week.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was boos vanwege mijn rooster en toen zei ik stop er maar mee ik begrijp het toch niet en toen moest ik naar mijn kamer maar hij hielt me tegen en stond hij op het punt om mij te slaan in mijn gezicht en op dat moment riep ik sorry sorry

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Is het normaal als je vader je slaat als je je bord niet leeg eet

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik dit lees moet ik er van huilen bel 112 loop weg doe wat

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 11 Jeetje dat is wel erg! Misschien kan je je moeder om hulp vragen of héél voorzichtig aan je vader vragen waarom hij je ineens sloeg

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik bedoel maar, waarom ga je niet samen met je moeder weg van die vreselijke man? Als je moeder dit zegt en zelf ook bang voor hem is dan is het beter voor iedereen als jullie hem gewoon verlaten en een betere omgeving voor jou en je moeder maken.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • wat een heftige verhalen allemaal. het slaan van kinderen is verboden en je kan dus gewoon naar de politie of hulpverlener stappen! doe dit ook vooral als je er niet meer tegen kan!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vader sloeg me nooit maar vorige week maakte ik wat mee snap het nu nog niet, mijn vader is veel thuis en vorige week trok ik mijn oudere zus aan haar haren en niet zachtjes ook en mijn vader zag het en stuurde me naar mijn kamer. Even later kwam hij zelf oook en ging op een stoel zitten en riep me bij me en gaf me een verbaal lesje zoals gewoonlijk maar toen zei die dat ik altijd de schuldige was en jij krijg nu billenkoek, trek je broek en onderbroek naar beneden, ik schrok en deed niks dus hielp hij een handje en legde me in mijn blote billen over zijn schoot, en bij de eerste klap kreeg ik bijna geen adem meer en jankte het uit bij 3 x stopte die en trok ik mijn goed weer op en ging jankend naar bed, dit deed echt pijn hoopp dat dit nooit weer gebeurd..

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • meisje 15 ^^


    ik raad je aan om het toch te doen. een kind slaan is verboden in onze maatschappij een schreeuwen zonder rede lijkt me ook een vorm van kindermishandeling. je hoeft natuurlijk niet direct na de politie te gaan, misschien kun je er over praten met familie of een leraar zij kunnen misschien bemiddelen tussen jou en je vader.


    ik wens jou succes en ik hoop dat het snel beter gaat

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi W, Wat voor een kleinste dingen misschien kan ik je helpen... Gr B

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey ik ben een meisje van 15 jaar en ik wordt ook geslagen thuis. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn papa. Mijn papa slaat me en roept tege me voor de kleinste dingen. Ik zou hem graag willen aangeven maar ik durf niet. Maar aan iedereen veel sterkte ik leef met jullie mee!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil zeggen probeer erover te praten met hem maar ik weet dat dat niet zo een goed idee ie. Ik kan dat wel zeggen en het klinkt ook als een goed idee maar de situatie en de band die je met je vader hebt is daar vast niet geschikt voor. Ik ben nooit door mn vader geslagen. Wel door mijn moeder. Ze slaat me om de kleinste dingen. Als ze stress heeft ben ik degene die de dupe ervan is. Je kunt met de kindertelefoon bellen misschien is dat een goed idee. En probeer zo min mogelijk je vader tegen te spreken. Misschien maak je hem wel boos zonder dat je het weet ofz. Denk goed na of je iets verkeerds doet. Zomaar een glas water over je heen vind ik wl sws niet normaal

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey iedereen. Ik ben W. Ik krijg al om de kleinste dingen slaag. Ik krijg het alleen op mijn blote billen. Dat is minder erg. Ik ben ook nooit in het ziekenhuis beland.ik leef met je mee, meis... Xxx W

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Pff ik weet precies hoe je je voelt ik word thuis al zo lang als ik me kan herinneren geslagen niet door mijn vader maar door mijn moeder al door de kleinste dingen kan ze boos worden soms pakt ze me bij me nek en knijpt ze me heel hard een keertje kon ik door zo veel last aan mijn nek dat ik hem niet meer durfde te bewegen soms houd ze het bij draai om oor en soms ook met een stok tegen me benen of handen. Zelf vind ik dit onnodig ik ben nu oud en wijs genoeg ik denk dat praten voor haar niet helpt ik ben veel langer als mijn moeder en weet ik ook zeker veel sterker maar ik ben bang als ik iets terug doe dat ze zou terugsturen naar Sierra Leone waar we oorspronkelijk vandaan komen vroeger dreigde ze daar altijd mee.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ze kunnen soms flippen Sterkte

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • kon laatst ook over mijn bed liggen met mijn kont omhoog .ik wist niet wat ik meemaakte want het was voor mij de eerste keer .mijn pa was heel boos omdat ik een buurmeisje had geslagen omdat ze aan het treiteren was. is natuurlijk wel laf van mij geweest en heb er spijt van.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wort ook wel eens geslagen het gebeurd minder vaak dan vroeger maar toch ik weet ook niet wat ik moet

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Echt beterschap, ze moeten je vader dan eigenlijk gewoon dubbel zo erg toetakelen, sorry dat ik het zo zeg. Maar datnis niet normaal. Echt sterkte, en beterschap.. Ik duim voor je dat het allemaal beter zal gaan!!!

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten