Skip to content
62 reacties
10025 weergaves

schone piemel?

controleert jullie vader ook soms piemel of hij schoon is? 1 keer in de week doet hij het bij mij in de douche. Vindhet wel vervelend maar hij zegt dat het belangrijk is

14 jaar
10 jaren geleden

62 Reacties

  • Mijn vader heeft het bij zichzelf voorgedaan toen ik een jaar of 8-9 was. We douchten toen vaak samen of zaten samen in bad. En hij kreeg dan meestal ook een stijve en de eerste keer schrok ik wel van die mega pik van hem. Maar daarna vroeg hij er alleen maar naar of ik mijn eikel goed schoonhield. Het is belachelijk dat je ouders dit doen. Ik denk dat ze er stiekem opgewonden van raken. Zulke dingen doe je toch niet met kinderen, zeker niet in de puberteit. Gewoon niet pikken (Haha leuke woordspeling).

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Heer van 19. Ik ga hier dus niet verder op in. Alleen dit: wordt volwassen en bewijs jezelf eens!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste heer van 21, jammer dat u mij zo negatief vond. Maar ik kwam op voor kerels van 14 met meestal volgroeide geslachtsdelen,omdat u ze preuts noemde. Vaak volwassen jongens die als kleine dreumesen aan moeder of vader hun lullen en zaadballen moesten tonen en dat op de meest intieme manier. Kunt u echt niet begrijpen hoe vernederend het is voor oudere jongens als ouders deze privé delen van zonen wassen en bepotelen?? Iedere echte jongen wil zelfstandig zijn na 14, als ze dan zelf niet kunnen wassen zijn het meestal mietjes of slappelingen.
    1) Ook dit: lees het forum en alleen jongens over 14 protesteren hier over genoemde ouderlijke controlle
    2) Mijn ‘Nederlands’ is erg sleght volgens u
    3) In Uw laatste communicatie pas weten we dat na 14 moeder hield op om Uw lul te ‘bewonderen’
    Ik heb nu bewezen dat U negatief bent en niet ik.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Meneer van 19, wat doe jij negatief naar mij. Het enige wat ik wil aangeven is, dat ook bij ons, m'n moeder soms controleerde of ik m'n piemel goed gewassen had en dat tot ca. mijn 14e heeft gedaan. Niks vreemds aan voor ons gezinnetje. Dat is alles, maar tegenwoordig, oei, oei, en wat een commentaar!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb van mijn broer (15jr) geleerd hoe ik mijn pik moet wassen. Toen was ik 13. We staan nog wel eens samen onder de douche of in bad, dan zien we elkaar toch bloot, en dan laten we elkaar zien dat we schoon zijn.
    Mijn moeder checkt me soms, 1x per maand of zo. Doet ze ook bij mijn broer, we zijn er aan gewend dus we hebben er geen problemen mee.
    Ze heeft ons toch al zo vaak bloot gezien in ons leven. En soms hebben we een stijve maar dat hoort er ook bij zegt ze, in elk geval wordt ze er niet boos om of zo.
    Mijn vader is er niet meer, dus die kan het niet doen bij ons.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ergens vind ik het nog wel de taak van de vader om zijn zoons te leren dat je je pik goed moet wassen, en dat het belangrijk is dat het ook achter het velletje gebeurt.
    Het kan geen kwaad als hij dit zo nu en dan eens checkt bij jonge kinderen, maar het gaat wel heel ver als je vader op je 15e nog steeds wekelijks je pik controleert.

    21 jaar
    8 jaren geleden

  • Jongen van 15 enlzijn broertjes die naakt worden gecontroleert door vader en worden gewassen door hem. Waarom doet je vader het zo ruw? Vooral bij kleine jongens kan dat erg zeer doen en kan zelfs letsel veroorzaken aan de plassert. En dat je soms klaar komt als je broerjes dat zien is vernederend. Houd je vader niet van zijn zoontjes? De volgende keer Vertel je vader maar dat je een dokter gaat zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 je broers en jij kunnen zelf toch wel je pik controleren.lijkt wel de marine van vroeger,mijn pa vertelde dat ze soms pikkencontrole kregen maar dat deed een arts,controleren op geslachtsziekte en dat vind ik wel begrijpelijk, maar wat je vader doet niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik en mijn 2 jongere broertjes moeten elke zaterdag naakt naast elkaar staan en dan controleert onze vader onze piemels. Hij doet zelf onze voorhuid terug en als het niet goed schoon is gaat hij het zelf, soms hardhandig, schoonmaken. Vaak genoeg gebeurt het dat ik of mijn oudste broertje (ik 15, hij 12, jongste 9) een stijve krijgt. Oudste broertje is zelfs een keer bij wassen klaargekomen. Ik vind het allemaal maar overdreven maar het moet van mijn ouders.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder deed dit altijd tot mijn 6e mijn vader deed dit gelukkig nooit dit soort dingen liet hij aan mijn moeder over omdat hier de norm is dat mannen elkaar niet naakt mogen zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meneer van 21 , in jou hele verhaal is niets te vinden-zoals je wel beweert, over jouw ervaringen als een 14 -jarige jongen . Je praat wel over andere jongens van 14 , die je preuts noemd als ze hun eigen lul willen wassen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • #19, als je beter Nederlands zou schrijven kon ik je misschien beter begrijpen. Ik schreef over mijn ervaringen toen ik 14 was en wat mijn kont er mee te maken heeft???? Ik geef alleen aan dat Nederland aan het 'verpreutsen' is en dat is meermaals door diverse instanties aangetoond. Dat wil niet zeggen dat iedere jongen van 14 preuts is zoals jij mijn woorden wil verdraaien. Mijn stelling is: laat iedereen trots zijn op zijn of haar eigen lichaam en dat heeft echt niet alleen met naturisme te maken en zeker niet met dwang o.i.d. Dwang oefenen alleen dictators en geloofsfanaten uit!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat de man van 21 by keuze een naturist is vindt hij daarom dat iedere jongen ook de naturistise standpunt moet hebben. Van dat uitzigt noemt hij jongens van 14 preuts als ze niet met plezier hun geslachtsorganen laten onderzoeken en bevingeren by hun vaders of moeders.
    Dus jongens, voor hem, behoren helemaal niet zelstandig te denken. Misschien vind deze man van 21 het ook nog normaal als zijn vader orf moeder na het WC gaan, zijn bips schoon maakt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens, wat is er mis met ouders die hun 14 jarige zoon controleren op hygiëne? Zijn jullie zo preuts en schamen jullie je zo voor je lichaam? Wij zijn daar thuis heel vrij in, maar zijn dan ook naturisten, waar ik heel blij mee ben, ook al gezien het kromme en wringende gedoe van veel leeftijdgenoten als het om seksualiteit of je naakte ik gaat!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was me lul zelf ook. Maar soms zegt pa laat me het kopje zien of het schoon is dan trek if het velletje terug en meestal is het goed schoon.

    Als if stijf word dan lachen we.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • ik doe zelf de harde straal van de douchekop op mijn blote eikel . zou niet willen dat mijn pa of ma mijn eikel nog zouden zien.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben blij dat jongen van 15 nu zijn eigen plasje kan schoon maken.

    Wat soort ouders zijn het die jongens van 15 de edele delen schoon maken? Brrrr........

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen mijn 0uders merkte dat ik daarbij een stijve kreeg, kreeg ik het complimentje van "hee onze zoon wordt een man". En vanaf die dag ,mocht ik het zelf doen .

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • als het waar is dan is het echt wel vernederend om zo voor je moeder te staan met een vochtige stijve plasser.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik werd door m'n moeder gecontroleerd tot ongeveer m'n 14e. Ze trok dan m'n velletje naar achter en maakte alles rond m'n eikel en onder m'n ballen schoon. Toen ik al flink schaamhaar had en iedere keer een stijve kreeg en er ook vaak voorvocht kwam stopte ze er mee en zei ze met een knipoog dat ik het nu wel zelf kon.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten