Skip to content
5 reacties
38 weergaves

altijd ruzie met moeder

hoihoi, ik heb al sinds heel klein vaak ruzie met mn moeder. ik ben volgens haar een ´ondankbaar, egoistisch rotkind.´ ik ga hier echt kapot aan en heb zelfs al eens krassen op mn huid gemaakt.. ik wil dat het stopt, maar hoevaak ik ook probeer rustig met haar te praten het werkt niet.. iemand tips?

15 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik herken het! Je kan gewoon niks goed doen bij je moeder dan, mn vader heeft het ook wel door maar is bijna altijd aan het werk en ik ga er ook echt kapot van! Ben er voor je! Snap helemaal hoe je je voelt!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Zo voel ik me ook jet is altijd mij schuld van alles ik moet weer alles doen ik voel me drm ook een mislukkeling!! Miss moet je hulp zoeken?? Ik weet het ook nii

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • echt presies het zelfde heb ik , maar dan ook nog eens met mijn vader ze zeggen steeds dat ze me uit huis gaan plaatsen maar kan dit ook echt?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Dit heb ik dus ook, altijd is het mijn schuld... bby

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb dit ook vaak bij elk woord. Hebben we ruzie. En in haar ogen ziet ze dat ze alles goed doet. Maar het beste wat je kunt doen is hulp zoeken (ja raar dat je dat voor dit soort dingen dat nodig hebt) met iemand er over praten die ook met jou en je moeder wil praten je zult zien dat ze dan heel anders is als er iemand bij is

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten