Skip to content
1 reacties
176 weergaves

Dit is echt erg!

Hallo allemaal! Ik heb dus gescheiden ouders maar ik was best klein toen dat gebeurden maar waar ik eigelijk mee zit is: bij mij vader heb ik dus een stiefmoeder en die mag mij echt niet! Dit soort dingen gebeuren er: ik zat dus aan tafel en toen moest ik perse iets eten wat ik niet wilde terwijl mij stiefzusjes dat nie hoefde (ik heb 2 stiefzusjes) toen had ik dar wat van gezegd, toen zei mijn stiefmoeder: oke de volgende keer mogen hun het dan over je heen kotsten! Dat is niet normaal toch?! En ze negeerd me echt vaak! Maar wat mijn probleem is met de kerst in December zaten we dus op de bank en toen ging de hond dus helemaal bijten enzo aan mij waarop mjjn vader de hond in de bench deed en dat vond mijn stiefmoeder blijkbaar te ver gaan en zei dt ik me aanstelde. Dus toen werd mijn vader boos waardoor ze naar boven ging met haar kinderen (mijn stiefzusjes). Wat er nu gebeurd is best erg! De volgende dag: ik wilde naar huis want ik voelde me niet thuis dus ik pakte mijn spullen in. Toen kwam ineens mijn stiefmoeder en pakte mij beet en begon te schreeuwen: ja praat dan! Je wilt toch zo graag praten, scheinheilig kutkind. Je bent een verwend nest en je denkt dat je het prinsesje bent in huis! Ik kan niet eens normaal doen in mijn eigen huis. (Ik was helemaal overstuur want ze schreeuwde keihard) toen werd ik naar huis gebracht door mijn vader hij zei dat ik niks mocht vertellen, maar dat heb ik wel gedaan. Ik was er sinds 3 weken geleden niet meer geweest want ik kon er niet meer tegen want elk weekend kwam ik huilend en overstuur terug van mijn vader, want mijn stiefmoeder en vader hadden altijd ruzie om mij en vochten zelfs waar wij bij waren (stiefzusjes 9 en ik) en dus toen ik daar met mij moeder kwam om te praten over de situatie gebeurde er iets heel erg! We zaten op de bank en mijn stiefmoeder begom metteen tegen mij te schreeuwen dat ik niet metteen 3 maanden moet weg blijven. Toen zei ik tegen haar: u kan ook gewoon normaal praten dat doe ik ook. En toen begon ze tegen mij moeder te schreeuwen dat ze een slechte moeder was en dat ze nooit zo'n slechte moeder als haar had gezien, waarop ik zei: beter als u! Toen wilde ze mij slaan maar dat liet me moeder echt niet toe! Dus begonnen ze te vechten waar ik bij was. Mijn vader probeerde hun wel tegen te houden mar dat lukte echt niet. Mijn moeder heeft gelukkig niks maar mijn stiefmoeder zat onder het bloed en haar kleren waren kapot! Mijn vader zei tegen mij dat ik zijn kind niet meer was! Toen was ik heel lang verdrietig! Maar mijn vader zegt nu tegen mij dat ik betere cijfers moet halen, want ik kan me gewoon niet zo goed meer concentreren. En hij sms't me de heletijd gelukkig heeft me moeder hem gebeld en gezegd dat die me met rust moet laten. Maar ik vind het zo zielig want het is en blijft mijn vader alleen hij wilt alleen afspreken met mijn stiefmoeder erbij wat moet ik doen?! Ik wil echt niet meer met mijn stiefmoeder zijn. Gr.

13 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Erg heftig dit! Misschien moet je gewoon altijd bij je moeder blijven wonen want dit kan natuurlijk niet! Ik hoop dat er snel een goede oplossing komt. Stay strong!

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten