Skip to content
134 reacties
3389 weergaves

gestimuleerd door pak op de billen.

Als ik niet beter kan,dan alle begrip,maar als ik er met mijn pet naar gooi soms op school en daardoor slechte resultaten dan volgt een flink pak op mijn billen,wie heeft ook deze ervaring.

17 jaar
11 jaren geleden

134 Reacties

  • geen lozer,wel homo,volgens mij, evenals zijn vriendjes die dit ook wel doorhebben dat hij het ook is en hem daarom uitdagen ,vind dit wel grappig.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind jou geen lozer jongen 17,moest ik het ook zijn,zie verhaal van mijn vriend 23.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien heb je wel gelijk,misschien ben ik wel een dikke lozer.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • homo word je niet, dat ben je en waarom wil je dat zo graag,omdat je het lekker vind dat je op je dikke kont krijgt van die jongens en meisjes buiten spel staan.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wou niet mee doen,maar soms lijkt het me wel spannend om eens een pak op mijn grote kont te ondergaan,beetje een kerel worden.
    Twee jongens vroegen me ,wel een jaar ouder,eentje weet ik zeker is homo,wil eigenlijk soms ook wel homo worden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Geld inhouden vind ik ook niet leuk ook al houd je nog genoeg over,als ik kiezen moest dan solidair met mijn broertjes,ook al was ik 18,las op highschools tot 23 spank dus jongen 18, zelf ook opgevoed met spank zoals ik het noem,vind billenkoek kinderachtig woord.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Keus ligt bij jou jongen 17, wel of niet mee doen met die jongens.
    Kerel zijn en beslissing nemen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 18 , ben 17 zelf niet zo opgevoed, maar als je dit allemaal leest gebeurd het toch nog wel. Ze zeggen weleens je kunt er aan verslaafd raken,klinkt gek, zelf nooit gehad thuis maar ken twee jongens die het ook nooit hebben gehad maar wel elkaar sinds kort het elkaar geven,als spel,weddenschap,als stimulatie.Ze vinden mij een watje omdat ik niet met hen mee wil doen,en vooral omdat ik wel stevig gebouwd ben.
    Maar ergens denk ik zal ik het toch eens doen, dit een keer beleven.
    Die ene jongen vertelde me dat hij weleens jaloers was op jongens die het kregen omdat het toch een stoere jongensstraf was.
    Je broertjes krijgen het ook ,maar die zijn nog geen 18 dus,hoe oud dan wel.
    Hoop dat je dit geen rare of brutale vraag vind,kun je me advies geven.Dan heb of had jij ook leedvermaak als je broertjes het kregen, en geen meisjes thuis bij jullie. Voor meisjes vind ik het ook niet kunnen.Had me er nog nooit mee bezig gehouden maar sinds kort wel,die ene jongen is wat ouder,die ander ook 17.Dan nog iets zou je als je een vriendin hebt haar dit ook vertellen dat je zo opgevoed bent,vooral als zij er tegen is , zijn je ouders conservatief of rijk, doet me wel een beetje denken aan die dure lui in Amerika of Engeland die hun rijkeluiszoontjes naar een dure privéschool sturen waar met toestemming ook nog geslagen wordt.Wat vind je hiervan, lijkt toch een beetje op jouw situatie en die afstand tussen ouders en kinderen.Sorry is wel lang deze reactie,maar toch graag antwoord .Zou jij eventueel je eigen kids ook zo opvoeden of is deze vraag nog te vroeg.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Of mijn broertjes daar moeite mee hebben weet ik niet. Vroeger heb ik er niet zo zeer over nagedacht, onderging het maar gewoon en ging ervan uit dat het normaal was. Nu ben ik er inmiddels achter dat het niet zo normaal was als ik dacht. Ik ben wel benieuwt hoe het er bij andere gezinnen aan toe ging als daar werd gestraft d.m.v. billenkoek. Ik kan het niet zo goed plaatsen. Mijn ouders eisten top-prestatie en dwongen dat op deze manier af.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Beetje verwarrend, zei dus dat ik het zelf niet kreeg, jongen 18, maar bedoel hiermee het was geen standaard zoals bij jullie thuis, waar het een gewoonte is binnen jullie gezin,zo was het bij ons niet.
    Eigenlijk was het helemaal niet in gebruik bij ons, maar mijn pa was een aantal keren zo kwaad,hij kon zich niet meer beheersen en greep me en legde me over de knie,dat was alles,hij moest zich echt af reageren,was toen 12 of 13 zoiets.Maar nooit meer op latere leeftijd.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je ouders zijn wel streng jongen 18, maar ondersteunen je toch,en stimuleren je met je studie,bekostigen dit,dit zijn wel ouders die het belang van hun zoon voorop zien en voor je broertjes ook denk ik.
    Maar hun eisen daarvoor wel een prestatie ,nu niks mee,evenals de afstand tussen jullie, ouders zijn geen vrienden zo voel ik het ook niet, dan hoe ervaren je broertjes dat ze zo conservatief opgevoed worden,moeite mee, en jijzelf eerder.?Zelf ook weleens een pak op mijn billen gehad,alleen niet vaak en er werd niet zoals bij jullie een echt ritueel van gemaakt en gewoon op mijn broek enkele klappen,meer niet.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, mijn broertjes worden niet gekort op hun zakgeld (immers zij worden nog gestraft d.m.v. billenkoek). Mijn ouders bekostigen mijn studie, levensonderhoud en excess/vrije ruimte (zodat ik mij volledig kan focussen op intensieve WO studie). Meer dan genoeg voor studiekosten (collegegeld, aanschaf studieboeken; samen al gauw 3000 per jaar) en mits ik mij gedraag ook ruim genoeg voor een comfortabel leven tijdens mijn studententijd. Zoals ik al zei heb ik een heel zakelijke relatie met mijn ouders. Goed gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag afgestraft. Ik weet niet in hoeverre dit bevorderlijk is voor een gezonde relatie tussen ouders en kinderen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • 75 tot 100 euro is een fors bedrag,dus dit is in de plaats gekomen voor billenkoek jongen 18 of worden je broertjes ook nog gekort op hun zakgeld?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ook 18, vond je reactie leuk om te lezen jongen 18, zie mijn ouders ook niet als beste vrienden, maar hou wel van ze.
    Ze leerden me wel zelfstandigheid, door me te stimuleren om met anderen op te trekken, scouting, vrienden samen vakantie e.d.Kijk, vrienden zijn toch anders dan ouders, gelijkwaardig.
    Maar de band met je broertjes is wel vriendschappelijk, ondanks leedvermaak, ja, dit herken ik ook wel tussen vrienden soms.
    Al gaat het dan niet over billenkoek, zelf krijg ik het niet,ook nooit gehad,maar ken wel jongens die het krijgen soms,buitenlandse jongens die ik ontmoette op vakantie op de camping, al enige tijd geleden.Met wie ik nog contact heb via f.b..
    Maar hun zitten er niet mee, maar begrijp dat je broertjes het nog krijgen,hoe oud zijn die nu,maar merk geen echte afkeer,of toch wel ?Bij die jongen die ik ken niet die vind het normaal en ergens abnormaal dat ik het niet krijg,zo zie je maar weer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zie mijn pa wel als mijn beste vriend,ondanks de conservatieve opvoeding die hij me geeft. Zelf is hij ook opgevoed met billenkoek en lijkt wel of hij er trots op was, hij heeft zoiets dat ik zijn zoon een echte kerel moet worden. Stoer en sterk, flink eten met gezond voedsel. Sporten,onderwijs stimuleren, ook wel vrij kan overal met hem over praten, geen stikum gedoe, mijn neven worden ook zo opgevoed, vrijdagavonds nemen we alles door, ook al zijn mijn ouders gescheiden,die band blijft met hem en zelf vind ik het niet erg,ben ergens wel trots op mijn strenge opvoeding al zie ik dat zelf niet zo.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons thuis wordt billenkoek gegeven door mijn pa tot je van de middelbare school gaat. Ik ben er inmiddels al een jaar af en als ik nu straf krijg gaat er een bedrag (meestal ~75-100 euro) van de maandelijkse bijdrage af die ik van m'n ouders krijg. Mijn twee broertjes zitten wel nog op de middelbare en krijgen dus nog wel soms een pak rammel. Dat houdt in: meekomen naar de bijkamer (afgezonderd van de woonkamer), broek en onderbroek omlaag en over de knie voor een enorm pak slaag. Vroeger was het daarmee klaar, maar sinds een aantal jaar wordt het afgesloten met een paar klappen met de mattenklopper. Zoals ik zei wordt de straf gegeven in de bijkamer (cq. zithoek/chill ruimte), deze is uit het zicht van de woonkamer maar als je in de woonkamer zit kan je alles horen. Eigenlijk al zolang ik me kan herinneren is er leedvermaak voor de broers als iemand anders de klos is. Op dit forum praten jullie over billenkoek als stimulans, ik zou het zo niet noemen. Bij mij thuis zijn mij en m'n broertjes duidelijke regels opgelegd en als die gebroken worden krijg je zware straf. Als mijn ouders eisen dat ik voor 02:00 thuis kom van een feestje, dan doe ik dat ook, waar vrienden iets zeggen als "tja ik moet ook 2 uur thuis zijn, maar het is zo gezellig nu, waarschijnlijk mag ik volgend weekend niet uitgaan". Of als er een belangrijke toets is, dan zorg ik er wel voor dat ik een voldoende haal, waar anderen zeggen "als ik een onvoldoende haal is m'n gemiddelde nog goed genoeg". Als ik de regels breek dan kost me dat veel geld (nouja geld dat m'n ouders aan me hebben gegeven wordt me weer ontnomen) of ik heb de volgende dag uiterste moeite met zitten (zeker als het in de avond gebeurt). Ik heb er vrede mee dat ik zo ben opgevoed. Ik denk dat het buitengewoon effectief was (ik kan mij niet voorstellen dat ik mij zo goed zou gedragen en zo goed zou presteren op school zonder), maar het heeft er wel voor gezorgd dat de relatie die ik met mijn ouders heb heel zakelijk is. Als in: "Gedraag je en je krijgt geld, misdraag je en je krijgt straf". Terwijl anderen hun ouders zien als beste vrienden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • billenkoek krijgen is echt beschamend en vooral als je zoals ik je broek omlaag moet doen .

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Lief, maar streng,En gelovend in een strenge opvoeding.Ons reformatorich geloof peel allllemal een rol.Ik moet en wil eerlijk zijn,ik heb inderdaad regelmatig straf verdiend.Ik hoor er school, bij het voetballen of van vriendjes,nooit dat èèn van hen 'n pak voor de bbroek krijgt!Ik krijg het nù eens in de 2 maanden.Het doet verdomme zeer!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • heb stevige mannenbillen maar voel de slagen goed die pa me geeft. krijg het niet echt vaak alleen als ik het volgens hem verdien maar meestal ben ik het niet met hem eens en bovendien vind ik het een te kinderachtige straf .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 19, neen krijg het echt niet op bloot en ook nooit gehad,dit gaat toch te ver vind ik.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten