Skip to content
Wil jij een kamer met aandacht in Leiden?

Wil jij een kamer met aandacht?

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, woon je niet meer thuis en krijg je hulp van een (jeugd)zorgorganisatie? Dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets voor jou.

Kamers met Aandacht helpt jou op weg naar zelfstandigheid. Zij zoeken woonruimte voor jou waar je plek hebt voor jezelf én waar je ook nog aandacht krijgt van de verhuurder.

Hoe werkt Kamers met Aandacht?

Kamers met Aandacht kijkt of er een goede match is tussen jou en een verhuurder. Is er een match? Dan ga je samen met de coördinator en je begeleider kennismaken. Je bepaalt samen welke 'aandacht' je krijgt. Misschien gaan jullie af en toe samen eten. Of samen sporten. Of het kan zijn dat de verhuurder je helpt met je administratie.

Welke afspraken zijn er?

Als je gebruik maakt van Kamers met Aandacht worden er afspraken gemaakt. Die worden in een begeleidingscontract beschreven. Het is belangrijk dat je je aan die afspraken houdt. Dit houdt in ieder geval in dat je een dagbesteding hebt en zelf de huur betaalt. En dat je begeleiding accepteert zolang jouw begeleider en de verhuurder dit nodig vinden.

Aanmelden

De (jeugd)zorgorganisatie die bij jou betrokken is kan jou aanmelden. Als er dan een passende kamer gevonden is, neemt Kamers met Aandacht contact met je op.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Wel of geen prik?

Wel of geen prik?

Heb je een uitnodiging gehad en twijfel je over het halen van een vaccinatie? Bespreek je zorgen via de chat.

Lees meer over Wel of geen prik?
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten