Skip to content
Wil jij een kamer met aandacht in Leiden?

Wil jij een kamer met aandacht?

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, woon je niet meer thuis en krijg je hulp van een (jeugd)zorgorganisatie? Dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets voor jou.

Kamers met Aandacht helpt jou op weg naar zelfstandigheid. Zij zoeken woonruimte voor jou waar je plek hebt voor jezelf én waar je ook nog aandacht krijgt van de verhuurder.

Hoe werkt Kamers met Aandacht?

Kamers met Aandacht kijkt of er een goede match is tussen jou en een verhuurder. Is er een match? Dan ga je samen met de coördinator en je begeleider kennismaken. Je bepaalt samen welke 'aandacht' je krijgt. Misschien gaan jullie af en toe samen eten. Of samen sporten. Of het kan zijn dat de verhuurder je helpt met je administratie.

Welke afspraken zijn er?

Als je gebruik maakt van Kamers met Aandacht worden er afspraken gemaakt. Die worden in een begeleidingscontract beschreven. Het is belangrijk dat je je aan die afspraken houdt. Dit houdt in ieder geval in dat je een dagbesteding hebt en zelf de huur betaalt. En dat je begeleiding accepteert zolang jouw begeleider en de verhuurder dit nodig vinden.

Aanmelden

De (jeugd)zorgorganisatie die bij jou betrokken is kan jou aanmelden. Als er dan een passende kamer gevonden is, neemt Kamers met Aandacht contact met je op.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten