Skip to content

Sporten en bewegen in de zomervakantie

De hele zomer gaan de Buurtsportcoaches van Bodegraven-Reeuwijk op pad door de gemeente. In elke dorpskern organiseren ze activiteiten in de wijk. Je hoeft je niet te vervelen!

Wat is er allemaal te doen?

Er zijn verschillende activiteiten, sporten en spellen waar je aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld:

  • BuddyBike
  • NK Stoepranden
  • Sup & Bite

De zomerperiode wordt afgesloten met een Battle XL bij ESTO in Bodegraven. Daar kun je onder andere meedoen aan de touwtrek-challenge. Ook is er een parcours uitgezet.

Meer informatie en aanmelden

Alle informatie over de activiteiten die er in de zomervakantie zijn, kun je vinden op de website van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Ook kun je je daar aanmelden.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten