Skip to content
Voor ieder 1

'Voor ieder 1', als je hulp of zorg nodig hebt

Ben je somber? Of zijn er thuis veel spanningen waar je last van hebt? Je kunt contact opnemen met 'Voor ieder 1'. Voor ieder 1 is een nieuwe stichting in de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Je kunt er terecht met al je hulp - en zorgvragen. Voor ieder 1 helpt je. Je hebt geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.

Vragen en zorgen

Je vragen of zorgen kunnen gaan over geld, je woonsituatie of relatie. Maar ook als je niet lekker in je vel zit, als je je eenzaam voelt, kun je terecht bij Voor ieder 1. Of als er sprake is van overlast, huiselijk geweld of bij psychische problemen. Voor ieder 1 is er voor jou.

Wie werken er bij Voor ieder 1?

Ieder voor 1 is een samenwerkingsverband tussen de volgende organisaties van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk:

  • de lokale loketten
  • het Wmo Adviescentrum
  • de sociale teams
  • de jeugd- en gezinsteams

Bij Voor ieder 1 werken medewerkers samen op het gebied van welzijn, jeugdhulp en volwassenzorg.

1 contactpersoon

Bij Voor ieder 1 krijg je 1 vaste contactpersoon.

Ben je al klant bij een zorginstelling?

Dan verandert er niets. Je houdt je eigen hulpverlener(s). Alleen als je een nieuwe hulpvraag hebt, gaat het via Voor ieder 1. De medewerkers van Voor ieder 1 bespreken welke hulp het best bij jou past.

Samenwerking met andere organisaties

Voor ieder 1 werkt samen met veel andere organisaties en professionals. Dit zijn bijvoorbeeld huisartsen, Centrum voor Jeugd en Gezin, woonstichtingen, jongerenwerk, scholen en politie.

Locaties

Voor ieder 1 krijgt 6 locaties, namelijk in Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Noordwijk. Als deze locaties klaar zijn, en als de coronamaatregelen het toelaten, kun je hier binnenlopen op de spreekuren. Op de website voorieder1.nl wordt dit bekend gemaakt.

Contact

Je kunt telefonisch, via e-mail en via de website contact opnemen. De contactgegevens verschillen per gemeente. Je vindt ze op de website voorieder1.nl.

Meer informatie

Website voorieder1.nl

Logo Voor ieder 1 Dé plek voor zorg, ondersteuning en advies

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten