Skip to content

Oud en Nieuw

Morgen is het zover, dan kunnen we 2020 afsluiten en met frisse moed aan 2021 beginnen. Jammer genoeg kunnen we oud en nieuw niet vieren zoals we gewend zijn. Er zijn geen grote feesten en vuurwerk afsteken mag niet.

Wil je heel graag wat tofs doen met oudjaar, maar weet je niet goed wat en met wie? Of mag je van je ouders nergens naartoe, vanwege de lockdown? Je bent niet de enige! Er zijn verschillende leuke activiteiten online! Dus check hieronder het overzicht en doe gezellig mee! We wensen je een mooie jaarwisseling en een geweldig 2021! Laten we ons zoveel mogelijk aan alle adviezen en maatregelen houden. Dan ontlasten we de zorg en krijgen we dat kloterige COVID eindelijk ons land uit!! Tot in het nieuwe jaar.


1- Oud & Nieuwkoop

De organisatoren van Fuik en de gemeente Nieuwkoop organiseren samen een online evenement. Zo kun je meedoen aan een pubquiz, wordt er samen afgeteld en is er livemuziek. Het event duurt van 22.30-01.00 uur. Met de pubquiz zijn echt wel mooie prijzen te winnen.

check het event op de facebook van FuikNieuwkoop hier: https://fb.me/e/7ZHpIO42a

2- Join us @ New Years Eve

21:00u tot 23:00u (gratis) meedoen aan een interactieve, online quiz. Je bent coronaproof thuis, maar eigenlijk ook samen met andere jongeren door het hele land. Dat wil je niet missen, toch? Speciaal voor jou organiseren we Join us @ New Years Eve. Door mee te doen, ben je toch met andere jongeren (online) samen.

De quiz duurt van 21:00u tot 23:00u, maar daarna is het feest nog niet voorbij! Door de hashtag #joinusnye starten we 2021 ook samen. Post een foto van jezelf op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag. Zo zie jij en al die honderden andere jongeren wie er deze avond ook online bij waren.

IK BEN ERBIJ! #JOINUSNYE

Let op: Aanmelden kan tot en met 30 december 2020.

check hier de link: https://www.join-us.nu/join-us-new-years-eve/

3- Goodbye 2020

Heb je al plannen voor oud en nieuw? Ga je een borrel drinken bij vrienden of je ouders, of blijf je lekker thuis dit jaar? Waar je ook bent, zet je televisie, laptop of tablet aan, want er staat een heel tof feestje op de planning: Goodbye 2020! Een online festival met ruim 250 artiesten en 200 uur aan optredens. Check deze link: https://goodbye2020.nl/ en geniet van alle optredens via de verschillende streams.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten