Skip to content

Meedoen met sport en cultuur in Zuidplas?

Wil jij ook graag voetballen, turnen, judoën, op dansles, muziekles of een andere sportieve of creatieve activiteit doen? Maar hebben jullie thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen en de contributie betalen.

Voor wie?

Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, ingeschreven in de gemeente Zuidplas. Het inkomen van je ouders mag niet hoger dan 120% van het minimuminkomen zijn. Wil je alle spelregels lezen? Je kunt ze downloaden op de website van het Jeugdfonds.

Aanvraag doen

Jij of je ouders kunnen niet zelf een aanvraag doen. Daar heb je een intermediair voor nodig. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach of een maatschappelijk werker.

In Zuidplas kan je contact opnemen met Desiree Schakel. Zij is van het Centrum voor Jeugd en Gezin en kan jou helpen met de aanvraag.

Stuur Desiree Schakel een e-mail via dschakel@ggdhm.nl of bel 088 308 4123.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Ga naar jeugdfondssportencultuur.nl.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten