Skip to content
JongLDRDRP tijdens corona

JongLDRDRP tijdens corona

Wat doet JongLDRDRP (het jongerenwerk in Leiderdorp) nu alles net even anders is? In Leiderdorp zijn er 2 jongerencoaches: Mimoun Ben Aissa en Lise Huitema.

Sport en bewegen

De jongerencoaches zijn vaak buiten op straat te vinden, ook tijdens corona kunnen zij met kleine groepen (onder de 17 jaar) nog samen sporten en bewegen. Op woensdagmiddag om 14.00 uur op Hubrechtplein en om 15.30 uur bij het Nievaartpad.

Huiswerkbegeleiding

Loop jij vast met het maken of plannen van je schoolwerk? De jongerencoaches in Leiderdorp kunnen je helpen! Stuur een berichtje naar Lise met je naam, leerjaar en waar je tegenaan loopt. Er wordt dan zo snel mogelijk gekeken naar hoe je geholpen kan worden.

Meidenmiddag

Ook de meidenmiddag voor meiden tussen de 9 en 12 jaar gaat nog door. Deze is elke maandag van 15.30 tot 17.00 uur in Dwars. Aanmelden kan bij Lise, onderaan vind je haar telefoonnummer.

Online jongerencentrum

In de kerstvakantie is er een online jongerencentrum gelanceerd, waar je gezellig met elkaar kan praten, ideeën kan delen en tegen andere Leiderdorpse jongeren een spel kan spelen. Dit jongerencentrum vind je in Discord.

Gezellig praatje en luisterend oor

Mimoun en Lise zijn ook altijd te bereiken voor een gezellig praatje, hulp bij vragen of gewoon een luisterend oor.

Contactgegevens jongerencoaches

Mimoun Ben Aissa: 06 53 57 22 56, MBenAissa@incluzio.nl en
Lise Huitema: 06 83 00 02 60, LHuitema@incluzio.nl.

Instagrampagina: jong.ldrdrp.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten