Skip to content
Kinderen krijgen ... wat vind jij

Kinderen krijgen ... wat vind jij?

Studenten van de universiteit Leiden onderzoeken de kinderwens van jongvolwassenen in Leiden. Dit doen ze voor de gemeente Leiden. Die wil weten wat de wensen en behoeftes van jong volwassenen zijn. Op die manier kan de gemeente hier zo goed mogelijk op in spelen.

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst van ongeveer 20 minuten. Deze is gewoon in te vullen op je telefoon. Klik op deze link om mee te doen: https://bit.ly/kinderwensleiden.

Je helpt de studenten er erg mee!

Wie kan er mee doen?

Jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar die in Leiden wonen en (nog) geen kinderen hebben.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over dit onderzoek, kan je de onderzoekers bereiken op dit mailadres: PW-BP-wg9@fsw.leidenuniv.nl.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten