Skip to content
Hoe zit dat in Zuidplas

Hoe zit dat in Zuidplas

HOEZITDAT.INFO is bedoeld voor jongeren uit de Leidse regio, de Duin en Bollenstreek, de Rijnstreek en Midden-Holland. Hoezitdat is er voor alle jongeren die zitten met belangrijke vragen, of een praktische oplossing zoeken voor een probleem. Dat kunnen vragen zijn over studeren, werken, geld en gezondheid, maar ook over opgroeien, seks, drugs en nog veel meer.

Hoezitdat.info/Zuidplas is het gedeelte van de regionale jongerenwebsite Hoezitdat.info voor Zuidplas. Woon je in Zuidplas, dan vind je hier informatie bij jou in de buurt. Heb je eenmaal je woonplaats gekozen? Dan vind je overal op de site extra lokale informatie, zoals bijvoorbeeld adressen.

Dus als jij met een vraag zit die je liever niet aan je ouders stelt of wilt weten of die wilde verhalen van je klasgenoten wel kloppen, dan ga je gewoon even naar HOEZITDAT.INFO. Zo zit dat.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten