Skip to content
Inloop voor iedereen die iets over vrijwilligerswerk wil weten

Inloop voor iedereen die iets over vrijwilligerswerk wil weten

Vrijwilligerswerk is leuk, waardevol, dankbaar en nuttig. Je verbreedt je wereld en je ontmoet nieuwe mensen. Jij inspireert anderen en andere mensen inspireren jou weer. Het staat goed op je CV. Het tovert een glimlach op iemands gezicht. Het geeft een goed gevoel om wat voor anderen te kunnen betekenen.

Wil je meer weten over het doen van vrijwilligerswerk? Iedere 3e donderdag van de maand is er een inloopspreekuur van Welzijn Teylingen. Het eerstvolgende inloopmoment is op donderdag 17 januari 2019, van 19.30.

Wanneer?

Donderdag 17 januari 2019, van 18.30 - 19.30 uur

Waar?

Bibliotheek van Sassenheim
Kerklaan 42

Sassenheim

Buiten dit spreekuur om, kan je ook een afspraak maken met de adviseur vrijwillige inzet van Welzijn Teylingen via m.kofoed@welzijnteylingen.nl. Telefonisch bereikbaar dinsdag en woensdag telefoonnummer 0252-231805.

Meer informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je kijken op de website van Welzijn Teylingen.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten