Skip to content

G-voetbal bij sv Hillegom

Voetbal is er voor iedereen. Ook voor jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Sinds 2008 heeft sv Hillegom een voetteam van spelers met een verstandelijke beperking. De leeftijden van de spelers variëren van 25 tot en met 45 jaar. Naast dit seniorenteam, willen ze onderzoeken of er genoeg kinderen en jongeren zijn om ook een jeugdteam samen te stellen.

Wil jij ook kunnen voetballen?

SV Hillegom onderzoekt of er voldoende belangstelling is bij de jeugd om in een G-team te gaan voetballen. Als er genoeg jongens en meisjes met een beperking zijn die willen komen voetballen, zal sv Hillegom starten met G-voetbal voor de jeugd vanaf 9 jaar.

Jongens en meisjes die interesse hebben, kunnen informatie opvragen bij de coördinator van het G-voetbal bij sv Hillegom Koos van der Klugt. Het e-mailadres is: koos.vander.klugt@ziggo.nl.

Samenwerking

SV Hillegom organiseert het G-voetbal in samenwerking met de Stichting de Zevensprong. Deze stichting organiseert veel activiteiten voor jong en oud met een beperking.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten