Skip to content
Voor wie zorg jij?

Voor wie zorg jij?

Help jij mee omdat je vader, moeder, broer of zus hulpbehoevend is? Dan ben je misschien jonge mantelzorger.

Kijk eens op Ikzorgvoor.com. Deze website is speciaal bedoeld voor jonge mantelzorgers uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Recharge lounge

Ben je jonge mantelzorger tussen 14 en 22 jaar? Bij de recharge lounge kun je even opladen! Kom langs om pizza te eten, te chillen, te kletsen of een film te kijken. De recharge lounge is elke laatste dinsdag van de maand van 17.00 tot 20.00 uur in Leiden. Wil je meer weten? Neem contact op met Anke-Ida via 06 25 77 22 66.

Ik Zorg Voor Waardering

Ben jij tussen de 6 en 24 jaar oud en zorg jij voor een gezinslid, familielid of vriend die een ziekte, beperking of verslaving heeft? Dan mag je de Ik Zorg Voor Waardering aanvragen. Dat is een cadeaubon van € 15,00. Je kunt de Ik Zorg Voor Waardering aanvragen via een formulier op de website Ikzorgvoor.com. Deze waardering is voor jonge mantelzorgers uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Inloophuis Scarabee

Zorg je voor iemand met kanker, dan kun je steun vinden bij Inloophuis Scarabee. Iedereen die te maken heeft met kanker kan hier terecht: patiënten, ex-patiënten, hun partner, kinderen, familieleden en goede vrienden. Je bent er welkom voor een praatje, contact, rust, informatie of een activiteit.

Mantelzorgcoach in Zoeterwoude

Ben jij een jonge mantelzorger in Zoeterwoude en heb je behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met mantelzorgcoach Lisette Hart via het aanmeldformulier van Kwadraad of bel 088 900 40 00.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten