Skip to content
Fotowedstrijd voor Goudse mantelzorgers

Fotowedstrijd voor mantelzorgers

Waar word jij blij van?

In iedere relatie zijn er verdrietige en blije momenten. Zo ook in de relatie tussen mantelzorger en diegene voor wie gezorgd wordt. Aan de blije momenten denk je natuurlijk het liefste terug. Leg je mooiste moment daarom op foto vast en doe mee!

De foto

Op de foto zien wij graag jou, de mantelzorger. Het kan een foto zijn van jou alleen, of samen met diegene voor wie je zorgt, familie of vrienden. Maar ook een foto van je huisdier waar je zo blij van wordt, of een mooie natuurfoto waarvan je tot rust komt. Alles kan en mag, zolang de foto maar over jouw leven als mantelzorger gaat.

Inzendingen

Lever bij de foto een beschrijving van maximaal 100 woorden aan waarin je beschrijft waarom dit jouw/jullie mooiste moment is. Stuur de foto en de beschrijving vóór 31 mei 2017 naar gouda@mantelzorgcentraal.nl

Prijzen

De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een vakkundige jury. De winnende foto wordt in de zomer van 2017 bekend gemaakt. De maker van de mooiste foto wint een diner voor twee aan huis en de nummer twee en drie ontvangen een chocoladepakket. Ook zullen de mooiste foto’s worden tentoongesteld in Museum Gouda.

Eisen

Omdat de foto’s uitvergroot worden, is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Houd je daarom aan de volgende regels:

  • De foto is scherp en in kleur
  • De foto wordt als JPEG via WeTransfer aangeleverd
  • De foto wordt in een zo hoog mogelijke resolutie aangeleverd en is minimaal in formaat van 12 megapixels
  • De inzender geeft Mantelzorgcentraal het recht om ingestuurde foto’s uitvergroot af te laten drukken als foto voor in het Museum Gouda en te gebruiken voor andere publicatiedoeleinden

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten