Skip to content
Dag van de mantelzorg 2016

Dag van de mantelzorg 2016: Mantelzorg doe je samen

Ben jij een jonge mantelzorger die langdurig voor een familielid, goede vriend(in) of buur zorgt? Kom dan op donderdag 10 november 2016 naar Wijkcentrum Kerk & Zanen, zodat jij ook een keer in het zonnetje gezet kunt worden!

Kosten

Geen

Waar

Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51-59, 2408 NV Alphen aan den Rijn

Wanneer

Donderdag 10 november 2016.

Je kunt deelnemen aan het middag- of avondprogramma:

  • Middag (tijd: 14.30 - 18.00 uur)
    Start met een kop koffie en wat lekkers. Daarna diverse sport- en beweegactiviteiten (Zumba en Boost Your Body), een tekenworkshop en er is een verhalenverteller. Als afsluiter is er een stamppotbuffet.
  • Avond (tijd: 17.30 - 21.30 uur)
    Start met een stamppotbuffet. Daarna diverse sport- en beweegactiviteiten (Zumba en Boost Your Body), een tekenworkshop en er is een verhalenverteller. Er wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 1 november 2016 aanmelden via e-mail: mantelzorg@tomindebuurt.nl of via telefoon: 088 900 45 67.
Vermeld hierbij alsjeblieft je naam, adres, telefoonnummer, mailadres, dieetwensen (vegetarisch, halal) en aan welk dagdeel je wilt deelnemen.

Als iemand anders in je familie (ook) mantelzorger is en een leuke dag wil beleven, kijk dan op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin welke activiteiten er nog meer in Alphen aan den Rijn georganiseerd worden.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten