Skip to content

Oproep Face to Face

Ben jij in je leven zeer teleurgesteld geraakt in iemand van wie je dat nooit verwacht had? Zijn er dingen in je leven gebeurd die de sfeer tussen jou en iemand die je altijd zeer dierbaar was totaal verknald heeft? Heb jij iemand iets aangedaan maar heb je dat nooit op kunnen lossen? Is er iets wat jij je leven lang al eens een keer zou willen uitpraten met iemand?

Voor NPO1 wordt een nieuw tv-programma gemaakt. Het programma heet Face to Face. Bij Face to Face verzoenen mensen zich op bijzondere wijze met een belangrijk persoon, na een langlopend conflict. Ze kunnen elkaar uit het oog zijn verloren of nog regelmatig contact hebben, maar de relatie is ontwricht door bijvoorbeeld een ruzie, beschuldiging of misverstand in het verleden.


Herken jij jezelf hierin? Wil je weer in contact met iemand komen, maar heb je daar hulp bij nodig? Voor het programma zoeken ze nog mensen die zich in zo'n situatie bevinden en graag stappen willen zetten om de relatie te verbeteren. Het programma kan hierbij misschien helpen. Wil jij een speciaal persoon in je leven letterlijk onder ogen komen? Stuur dan nu een mailtje naar facetoface@flaremedia.nl. Bedenk wel dat als je mee gaat doen, heel Nederland mee zal kijken.

Het programma wordt vanaf oktober uitgezonden door de EO en zal gepresenteerd worden door Bert van Leeuwen.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten