Skip to content

Helden & heldinnen gezocht!

Lopen met een rugzak waar alles in zit: je eten, tent en kleding. En dan met een groepje het zien te redden. Zie jij dat zitten? Meld je aan voor een looptocht in het buitenland!

In augustus organiseren de Jeugd- & Gezinsteams en Cardea een looptocht voor jongeren. De ervaringen uit deze reis kun je gebruiken om situaties thuis, op school of op straat anders aan te pakken.

Ervaring

De looptocht doet iets met je. Niet alleen door de acties die je doet, maar ook door de ervaringen die je opdoet. De tocht is best zwaar, dus je leert doorzetten en samenwerken. Lees meer in de flyer.

Aanmelden

Voor deze training is een toeleiding vanuit het Jeugd- en Gezinsteam (JGT) nodig. Neem bij interesse contact op met het JGT bij jou in de buurt

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten