Skip to content
Welkom op de vernieuwde site

Welkom op de vernieuwde site

Welkom bij hoezitdat.info. De nieuwe website die JongIngouda.nl vanaf nu vervangt. Hoezitdat.info is de website voor alle jongeren in Gouda die op zoek zijn naar betrouwbare informatie.

Op de site vind je een antwoord op al je vragen over je lijf, vriendschap, relaties, loverboys, verliefd zijn, vrijen, tienermoeder, Soa, roken, alcohol, drugs, GHB, school, dyslexie, ruzie, pesten, op jezelf wonen, werken, geld, HALT en meer.

HOEZITDAT.INFO was al eerder online voor jongeren uit de Leidse regio, de Duin en Bollenstreek, en de Rijnstreek. De oude site heeft een nieuw jasje gekregen en ook Gouda heeft een eigen informatiegedeelte gekregen. Kijk daarvoor bij Hoezitdat in Gouda.

Meer informatie

Wil je meer weten over Hoezitdat.info? Kijk dan bij over deze site.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten