Skip to content

Gezocht: leuke ideeën en nieuwe leden voor Jongerenadviesraad

Ben jij een (jonge) inwoner van Zoeterwoude? Deel je idee voor verbeteringen van het dorp met de Jongerenadviesraad. Op de balie van het gemeentehuis is een ideeënbus geplaatst.

Wonen, school, vrije tijd, veiligheid op straat, speelvoorzieningen ... als kind of jongere in Zoeterwoude heb je daar allemaal mee te maken. Vaak zijn het volwassenen die over deze dingen nadenken, plannen maken en beslissen. Maar ook jongeren hebben de nodige ideeën en plannen hoe Zoeterwoude er uit moet zien om een leuk en leefbaar dorp te zijn.

Heb jij een goed idee?

Laat deze kans niet liggen en doe deze in de ideeënbus op de balie van het gemeentehuis. De ideeën worden maandelijks door de Jongerenadviesraad verzameld en beoordeeld. De beste en meest haalbare ideeën worden op de Facebookpagina van de JAR en de gemeente geplaatst; voor iedereen zichtbaar en te gebruiken. Uiteraard ontvang je hiervan een terugkoppeling als je je contactgegevens achterlaat.

Word lid van de Jongerenadviesraad

De Jongerenadviesraad is dringend op zoek naar nieuwe leden. Je kunt de ideeënbus dan ook gebruiken om je aan te melden voor de JAR. Geef dan duidelijk aan hoe oud je bent en waarom je lid wilt worden. Zonder nieuwe leden is er helaas geen toekomst meer voor de Jongerenadviesraad van Zoeterwoude.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Jongerenadviesraad, lees de informatie op de website van de gemeente.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten