Skip to content
Wat doet Gemeente Zoeterwoude voor jongeren?

Wat doet Gemeente Zoeterwoude voor jongeren?

Woon je in Zoeterwoude en wil je weten wat daar voor jongeren te doen is? Op de website van de gemeente zie je waar je kunt sporten en ontspannen en wat er nog meer te doen is voor jongeren.

De gemeente Zoeterwoude wil dat haar kinderen en jongeren prettig en onbekommerd kunnen opgroeien tot volwassenen. Zij wil dit bereiken door een voor jongeren aantrekkelijke gemeente te zijn om te wonen, leren, werken, vrije tijd te besteden en te leven.

Kijk hier voor meer informatie over de jongerenadviesraad, Jongerenvereniging Utopia Cascade en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Zijn jouw sport, muziek-, dans- of toneellessen te duur? Dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zoeterwoude misschien helpen.

En wil je gewoon eens een sport uitproberen? Dan kun je terecht op de website van de schoolsportcommissie Leiden.

Foto: Mike van Bemmelen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten