Skip to content
Hoe zit dat in Katwijk

Katwijk

HOEZITDAT.INFO is bedoeld voor jongeren uit de Leidse regio, de Duin en Bollenstreek, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen of de Rijnstreek. Hoezitdat is er voor alle jongeren die zitten met belangrijke vragen, of een praktische oplossing zoeken voor een probleem. Dat kunnen vragen zijn over studeren, werken, geld en gezondheid, maar ook over opgroeien, seks, drugs en nog veel meer.

Hoezitdat.info/Katwijk het Katwijkse gedeelte van de regionale jongerenwebsite Hoezitdat.info. Woon je in Katwijk, dan vind je hier informatie bij jou in de buurt. Heb je eenmaal je woonplaats gekozen? Dan vind je overal op de site extra lokale informatie, zoals bijvoorbeeld adressen.


Dus als jij met een vraag zit die je liever niet aan je ouders stelt of wilt weten of die wilde verhalen van je klasgenoten wel kloppen, dan ga je gewoon even naar HOEZITDAT.INFO. Zo zit dat.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten