Skip to content
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Kindertelefoon chat

Heb je als jongere een vraag of probleem? Chat met de Kindertelefoon. Zij luisteren vertrouwelijk naar al je vragen en problemen. De kindertelefoonchat is elke dag van 14:00 tot 20:00 uur geopend. Klik hier om naar de kindertelefoonchat te gaan. Bellen kan natuurlijk ook: 0800-0432. Altijd gratis, ook mobiel.

99gram

Heb je vragen over iets wat met eten, gewicht of uiterlijk te maken heeft? Bij 99gram kan jij je verhaal vertellen, vragen stellen en advies of hulp krijgen. Je kan met andere jongeren praten, maar je kan je vragen ook stellen aan een ervaringsdeskundige in de chat of via de mail.

Praten Online

Logo Praten OnlinePraten online is voor iedereen tussen de 12 en 23 jaar die niet lekker in zijn/haar vel zit. Je verhaal kan je kwijt op het ‘dump en deel’-forum. Heb je het gevoel dat je niet gewoon in een dipje zit, dan kan je een test doen. Blijkt uit de test inderdaad dat je eerder zwaar down of depressief bent, kan je met een professional chatten. Klik hier om naar Praten Online te gaan.

Grip op je dip!

Zit je even niet lekker in je vel en wil je er met iemand over praten? Hier kan je gratis mailen met een dipdeskundige. Samen zorg je er voor dat je weer grip op je dip krijgt.

113

Ben je somber of depressief en denk je aan zelfmoord? Het kan helpen om met iemand te praten en even je gepieker te onderbreken. Chat met onze vrijwilligers die er voor jou zijn. Zij luisteren naar jouw verhaal en oordelen niet. Klik hier om te chatten. Bellen kan ook. Zij staan 24/7 voor je klaar op 0900-0113.

FLOOR

FLOOR helpt jongeren met een beperking om hun ambities te ontdekken en waar te maken. Voor hen is het vaak moeilijk om op eigen kracht te ontdekken wie ze zijn en wat ze in het leven willen bereiken. De jongerencoaches helpen daarbij.

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten