Skip to content
15 reacties
513 weergaves

Hoe verdien ik geld??

Haiii .. Ik ben dertien jaar en ik moet 350 euro alleen betalen ...! (ik weet het heel duur) ik wil dus graag op ponykamp en moet een baan vinden..! maar jah.. dat lukt niet echt , want ik ben 13 en mag dan niet veel doen (helemaal niks volgens mij) dus... HELP ME!!! Ik wil het heel graag bij elkaar omdat ik met mijn vriendje naar ponykamp ga! xxhelp me pleasee!

13 jaar
13 jaren geleden

15 Reacties

  • ondernemen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je folders loopt ik kreeg toen 90 euro in een maand ik weet het is echt niet het leukste wat er bestaat maar je moet toch iets verdienen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • wat ik altijd doe als ik geld nodig heb is gwn aan al mijn familie heel lief vragen of ik iets mag. want mijn ouders zijn best arm en daar krijg ik ook niks van. ik krijg zelfs geen zakgeld omdat ze daar te arm voor zijn

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een YouTube kanaal maar ik doe het meer omdat ik het leuk vind!

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • YOUTUBE, ik maak filmpjes op youtube en heb rond de 160 abonnees en heb al 40 euro verdient, die krijg ik uitbetaald als ik zeg maar 70 euro heb verdient en zo verder, hoe meer abonnees hoe meer kijkers hoe meer mensen de advertenties bekijken hoe meer jij verdient.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Met oppassen en andere klusje in en rond het huis kun je makkelijk geld verdiennen. Zeker nu in de vakantie..

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kranten wijk is dat je kranten bezorgd per week. Ik loop folders bij axender en dan moet ik ze ook vouwen Ik krijg 12 tot 15 euro per week.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik moet ook mijn ponykamp van 300,- zelf betalen.

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • wat ?

     wat zijn krantewijken ?  

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    Wat ebayen en kijken wat je goedkoop kunt kopen en duur kunt verkopen, ik ben er zelf heel ver mee gekomen toen ik net zo oud was.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Krantenwijken en folderen zijn opties?

     Als je een krantenwijk op je vader of moeders naam zet, kan dat veel geld opleveren. Zeker als je het al een tijdje doet en de mensen die je folders of kranten geven kennen je krijg je veel geld. Ook folders voor bijv. koninginne dag bij ons op 't dorp, of andere folders voor feestdagen verdienen bij ons goed, en aangezien ik kranten veel te zwaar vind is dat de beste oplossing voor mij. 

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • oppassen

    misschien kan je oppassen bij buren,familie etc. volgens mij verdien je daar wel wat mee. xxx s

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • sjoow

    ik betaal niks zelf ik heb 2 paardene en zelfs die betaal ik niet enige wat ik moet betalen is snoep als ik dat wil

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • @Verwend

    Waarom zeg je dat iedereen verwend is? Want dat slaat toch helemaal niet op haar? Ze heeft nergens gezegd dat ze geld krijgt, ze moet het juist zelf betalen.. dat is niet echt verwend lijkt me...?   OT: Zoals de jongen hierboven al zei, een krantenwijk mag volgens mij wel (??) En anders misschien klusjes voor je vader/moeder/opa/oma/buurvrouw/tante/oom/etc (hond uitlaten, auto wassen, boodschappen doen, lege flessen wegbrengen, stofzuigen, andere dingen schoonmaken, etc.)   Succes!!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Verwend

    Jezus he wat is iedereen verwend. Ik krijg gwn een euro per week en dan ook ongeveer 3 euro voor een krantenwijk 5 dagen in de week. En dan zijn er mensen die 100 krijgen die daar nie eens voor werken, nie normaal. Oja als je een krantenwijk wil en je bent te jong zet hem op de naam van een vriend of je pa of ma ofzo dan krijg je gwn zijn geld

    12 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten