Skip to content
9 reacties
14169 weergaves

Bitcoin verdiend, hoe maak ik hier geld van zonder gedoe?

Hi,     Ik heb een bitcoin (naja een deel daarvan) verdiend met een bijbaantje. Een bitcoinportomonee aanmaken is me met hulp gelukt, en daar zie ik het ook op staan. Tot daar snapte ik alles nog maar nu wil ik er graag echt geld van maken. En dan wordt het te ingewikkeld voor me. HELP!     Ik zie allemaal beursen en manieren, maar wat is de veiligste?     Ik wil er eigenlijk anoniem geld van maken. Ik denk dat je voor alles wel 18 moet zijn? Kan ik dit ook niet bij een winkel zonder vragen uitgeven of inruilen voor geld?     En als ik vaker een deel van een bitcoin krijg, werkt dat dan ook?     Dankjewel voor het lezen!

18 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik zelf handel en investeer al lang in crypto.

    Is bekangrijk dat je het niet zomaar uit handen geeft, leeftijd is alleen wel een dingetje.

    Vind iemand die verstand heeft en je kan vertrouw om het zo uit te betalen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @m22: in die categorie inderdaad. Los van mijn leeftijd.

    (en voor de nieuwsgierigen: ik ben ERG voorzichtig, anoniem en niemand ziet mijn gezicht. Ik schaam me ook niet, het maakt mijn leven op dit moment zoveel beter. Geld maakt niet gelukkig, maar het kan wel helpen met de dingen die gelukkig maken. Dont judge :))

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hmmm, een online klusje voor meisjes van 18 jaar en ouder zeker? ;-)

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dankjewel voor de informatie!

    Ik begreep dat bitcoin echt helemaal anoniem was. Maar als je het moet omzetten is het wel onhandig als er misschien een leeftijdsprobleem is, en ook een gevalletje nieuwsgierige ouders ;). Ik had daar beter over moeten nadenken, dom-dom. Jouw optie is inderdaad het beste, dat ga ik nu via een tussenpersoon proberen.

    Bij een volgende keer is een (online) cadeaubon het beste denk ik. Ik ben erg strak op mijn privacy, ik ga me niet helemaal bloot geven tenslotte :P.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • als je het legaal hebt verkregen kun je gewoon via een bitcoin exchanger je geld over laten maken naar je bankrekening. Je verkoopt dan je bitcoins aan de site. omdat er veel criminaliteit mee is moet je volgens EU regels wel je id kaart of paspoort bij de hand hebben om een account te maken, en waarschijnlijk moet je ook je rekening verifieren door een cent naar ze over te maken. maar dat verschilt per ding dus zoek eentje die jou handig lijkt. coinbase is vast prima. zeg maar dat ie volgende keer betaalt in euro's! je kunt ook je bitcoins bewaren en hopen dat ze meer waard worden. maar zou persoonlijk ook gewoon opnemen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hi,

    Nou, het is geen hele bitcoin hoor, zo rijk ben ik niet! Maar een paar bitcoincent is ook al de moeite om echt geld van te maken.

    Het is een beetje prive over hoe ik het verdiend heb. Laten we zeggen dat het een makkelijk online klusje was. En ik heb niets gestolen ofzo. Gewoon geluk met een soort bijbaantje.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Uit nieuwsgierigheid: Hoe heb je die bitcoin verdiend?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • He M23,     Dankje! Het is soms makkelijker dan het lijkt dus.. Ik zie zo snel niets in de buurt, maar dan moet ik maar gewoon wat verder weg gaan en hopen dat hij er nog staat. En dat ik van te voren al doorkrijg hoe dit werkt.     Het ging om om de anonimiteit er ook om dat ik zag dat je soms een ID kaart moest uploaden, en ik ook niet perse vragen van mijn ouders wil over bepaalde bedragen op de bankrekening :)     Bedankt voor je hulp. als iemand anders nog suggesties heeft hoor ik ze ook graag.      

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga naar Google en typ in: 'geld opnemen met bitcoin' Dan zie je dat er bitcoin ATM's bestaan waar je de bitcoin kunt omzetten in echt geld of naar een bankrekening kan laten overboeken. Wil je meer weten over bitcoin dan typ je in: 'alles over bitcoin'
    Ik denk niet dat je voor bitcoin 18 moet zijn, de bedoeling is tenslotte dat je anoniem bent.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten