Skip to content
9 reacties
1453 weergaves

Nieuwe auto

Voor de carguys onder ons, even een paar vraagjes 1. Welk auto heb je? 2. Hoeveel kostte deze auto? 3. Hoeveel heb je uitgegeven aan je auto voor eventuele upgrades en onderdelen? Ik ben aan het zoeken voor een nieuwe auto en wil even inspiratie opdoen en kijken of ik niet te duur uitkom enz Groetjesss

22 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Audi a4, 2004 20 l tfsi, geen toeters en bellen, 180,000 km gelopen, dealer onderhouden! 2.500€ rijd als een zonnetje.heb je wat aan deze informatie?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Renault Clio, bouwjaar 2013 en ik geloof dat mijn ouders er 6500 voor hebben betaald

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik rij al bijna een jaar in mijn Ford Ka voor 600 euro gehaald

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zelf rij met een nieuwe Mazda MX-5 en deze kost 35.000 euro. Ook heb ik hem al aangepast met een kleinere anthenne, een doorlopend achterlicht, dynamische richting aanwijzers en winterbanden. Een totaal prijskaartje 2500 euro.

    24 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi J21, ik heb laatst ook een volkswagen golf 4 gehaald maar dan voor 1500 euro met een kilometerstand van 160.000. Dan heb jij het wel goedkoop denk ik

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi allemaal, ik ben een opleiding in autotechniek aan het volgen, wil monteur worden, dus veel met auto’s bezig. Mijn kijk op auto’s bezitten is: kopen is een, maar rijden is twee. Daarmee bedoel ik dat je snel verliefd kunt worden op een aangeboden auto, maar de vaste lasten (verzekering-wegenbelasting-onderhoud) zijn terugkerende kosten. Hoe groter de auto, vaak hogere kosten. Nu kost autorijden altijd geks, maar als je een beetje rondkijkt kun je best wat leuks tegen komen. Zo rijdt mijn vriendin in een Renault Twingo van 2000, kek autootje, en het kost haar ongeveer € 90,00 per maand aan vaste lasten. Natuurlijk komt daar de brandstof en onderhoud bij op. Ondanks dat ik het onderhoud zelf zoveel mogelijk doe, moet ik aangeven dat ik niets keer van deze auto, er gaat niets kapot! Nu ben ik wellicht bevooroordeeld, maar heb een passie voor Franse auto’s, bij Renault zijn de Clio (1994 -2011) en Megane (1993 - 2008) ook interessant en bij Citroën moet hevelend kijken naar de C1, C2 en bij oudere modellen de Saxo, Visa en bij Peugeot heeft de 205 natuurlijk een cultstatus, terwijl je met een 206 of 107 goed uit de weg kunt. Wat mij verder duidelijk is geworden, auto’s van de “Duitse” degelijkheid vallen vaak tegen in onderhoud. Japanse auto’s daartegen zijn vaak goed, Toyota is al jaren wereldwijd de auto met de minste problemen. Succes met jullie zoektocht, auto’s zijn gewoon leuk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een Opel Astra Sports Tourer uit 2016 en 140pk. Hij kostte 26.000 euro, park assist, navigatie, leren bekleding etc.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik rij al zo n jaar in een volkswagen golf 4 voor 860 euro. Kilometer teller stond toen vgm op 130.000

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Opel kadett C met zelfgebouwde spoiler en wat onderhoud aan gedaan, nu een kei frisse en mooie auto snel is ie nie heel maar mensen kunnen het wel waarderen. Jongeren in een oude auto vinden vooral de oudere mensen leuk.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten