Skip to content
8 reacties
1139 weergaves

Het beste van het beste

Hallo allemaal ik weet niet of dit normaal is maar als ik ga winkelen in belgie in antwerpen dan wil ik altijd naar de duurste straten gaan ik wil altijd het beste van het beste en het duurste van het duurste het moet en zal mmoi en duur zijn dat is om opte scheppen tegenover mijn vrienden ik weet niet meer of dit wel so goed is en of jullie dit ook doen

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Kom in jou geval waarschijnlijk ook door je leeftijd, dan kan je nog niet goed vooruit denken alles is in het hier & nu. Plus erbij horen lijk je zo te willen kopen, want als je dat allemaal hebt kunnen ze je zogenaamd niks maken? Later als je een leven gaat opbouwen gaat dat in de meeste gevallen weg, uitgaves ga je afwegen.

    Ik ga liever op een mooie vakantie dan een dure tas, een stijlvol model hoeft geen honderden of zelfs duizenden euro's te zijn. Een broek kopen van een duurzaam materiaal maar die nog beter passend laten maken bij een kleermaakster. Zo is iets minder duur vele malen beter dan uit een merk winkel. Dur is in jouw ogen gelijk aan beste & mooi omdat je er dan pas mee kan pronken maar dat hoeft niet zo te zijn. Die mentaliteit van jou (en ik gok de mensen om je heen) is ook schadelijk voor kinderen uit gezinnen die minder te besteden hebben besef je dat?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog veel belangrijker is hoe je er uit ziet ZONDER kleren en of je dan ook nog wat hebt om mee op te scheppen. Ik kan het niet betalen maar daar troost ik me dan mee.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @M12 dat is dus niet bij iedereen het geval. Ik vind het persoonlijk echt smerig als mensen stoer doen en zich populair voelen omdat ze dure spullen hebben en daarmee gaan flexen.. ik vind er niks aan.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hahaha jongens ze willen altijd opscheppen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Wie wil er nou niet een dagje funshoppen en niet kijken op duizend euro meer of minder. Nou, ik teken meteen. Wel vreemd dat TS hier een soort van moreel probleem mee heeft. Tijd voor een nieuw woord: shopschaamte :-)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • als je die spullen mooi vind en je hebt het geld om te kopen moet je dat zeker doen. Onthoud echter wel dat die dure kleren je niet een beter mens maken, je bent nog altijd wie je bent met of zonder merkkledij. Deze kleren zijn ook niet mooier of beter dan andere kleren. Het is gewoon een kwestie van persoonlijke smaak. Ik draag gewoon wat ik mooi vind, daar zitten goedkope dingen bij en ook enkele merkspullen. Veel shopplezier!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind dat een beetje zielig als ik eerlijk ben... waarom isbhet belangrijk voor je om te laten zien dat je vee geld te besteden hebt? Is toch beter om een leuke persoonlijkheid te hebben.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is je van harte gegund. Als je ouders dat kunnen betalen why not? En een beetje opscheppen hoort er dan ook bij denk ik. Ik zou mezelf ook best willen verwennen maar dat zit er niet in. Ik woon op mezelf en dan is het iedere maand de eindjes aan mekaar knopen. Maar mijn vrijheid is me nog veel liever dan mooie dure kleren.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten