Skip to content
6 reacties
1073 weergaves

Hoe verdien ik geld?

Hallo allemaal! ;)

Rond deze leeftijd vinden jongeren geld erg belangrijk. Ik ben het met die jongeren eens. Het jammere is dat ik niet genoeg van mijn ouders krijg. Ik krijg namelijk enkel 20 euro per maand.
Daarom wil ik mijn geld zelf verdienen. Dit wil ik uiteraard alleen op een legale manier doen. Heeft iemand tips?

Alvast bedankt! :)

14 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • jongen 15,
    en nou serieus -.-
    maar ff 20 euro is veel, kom ik met mijn 12 euro per maand. Denk aan je Krantenwijk fzo

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon criminaliteit ingaan

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Mag je ook niet op zaterdag werken? In het weekend geeft werk toch minder afleiding dan school en er zijn zoveel jongeren die in het weekend werken...

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • 20 euro?! Dat is echt veel, ik krijg 13 euro per maand

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi!

    Bedankt voor je reactie! ;)

    Ik mag van mijn ouders alleen werken tijdens de zomervakantie. In geen enkel geval mag ik tijdens het schooljaar werken. Daarom werk ik deze zomervakantie voor 19 dagen als vulploegmedewerker.
    Ik wil tijdens het schooljaar ook geld verdienen. Daarom wil ik tijdens het schooljaar geld verdienen zonder dat mijn ouders het weten. Ik mag namelijk tijdens het schooljaar niet werken, omdat mijn ouders bang zijn dat ik me dan minder focus op school.

    Verder lijkt oppassen me wel leuk, maar tegenwoordig nemen ouders toch geen jongens van 14 jaar aan om op te passen? Meiden worden wel sneller aangenomen.

    Groetjes,

    Topicstarter

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • hi!

    zelf heb ik hier ook vaak overna gedacht aangezien ik ook niet veel tijd heb, ook moet je kijken wat je leuk vind en wat voor mogenlijkheden er bij jou in de buurt zijn. zelf heb ik een folderwijk overwogen maar toen ik zag hoe ontzettend veel werk en tijd het kostte (zo'n 3 uur! per wijk) en hoe weinig je betaald krijgt heb ik het uiteinelijk toch niet gedaan. Wel heb ik bij mij in de buurt wat oppasadresjes verzameld (bericht op facebook plaatsen, of bij de basischool of supermarkt een briefje ophangen) en daar verdien ik meer geld mee als dat ik zou verdienen met folders rondbrengen. ik hoop dat je hier iets aan hebt!

    xoxo

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten