Skip to content
17 reacties
2471 weergaves

hoe wordt je miljonair?

Hoi ik wil heel graag miljonair worden en ik denk er iedere dag aan. Ik weet dat iedereen het zo'n beetje wel wilt maar ik heb er echt heel veel verlangen naar. Ik ben nu bezig met een handeltje op marktplaats, maar dit levert echt heel weinig op. Weet iemand hoe je snel miljonair wordt?

17 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • De topic is al wat ouder mss is het je intussen al gelukt anders hier nog wat tips. Ik denk dat het je heel veel doorzettingsvermogen en durf kost. Je startinkomen moet zo hoog mogelijk zijn. Kies een studie waar later veel geld mee te verdienen valt. Zorg dat je na wat werkervaring een eigen bedrijf opstart. Ik ken geen miljonairs in loondienst. Heel veel tijd in je bedrijf steken elk uur dat je niet werkt komt er geen geld binnen. Daarnaast moet je erg op de centen zijn. Geen nieuwste smartphone geen dure merkkleding geen luxe vakanties. Bouw een goed netwerk op van mensen die jou verder kunnen helpen. Beetje mazzel moet je af en toe hebben zodat je net ff dat juiste zetje krijgt. Een andere manier is via het illegale circuit gaat veel sneller en makkelijker de nadelen daarvan zijn dat je vrijheid regelmatig wordt afgepakt en die mensen worden vaak niet oud. Als het je is gelukt dan 10% van je vermogen op mijn rekening voor dit consult ;)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet, het is denk niet voor iedereen weg gelegd is om dat te worden, nog veel droomplezier haha

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel werken, budgetten opstellen, elke euro omdraaien, risico's analyseren en nemen...
    Veel lezen over geld en er vooral over praten hoe jij je financiële zaken regelt, dan krijg je tips.
    Een passieve inkomstenbron creëren.
    Ik zelf werk fulltime en halftijds zelfstandige. Mijn doel is op mijn 35 binnen zijn. Ik heb onlangs mijn eerste woning gekocht, die ik verhuur. Op mijn 44ste is deze woning afbetaald en een volledig passief inkomen. Ik werk nu nog aan een boek en website om passieve inkomst te maken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, veel mensen denken dat je rijk kunt worden door hard en veel te werken. Echter is de hoeveelheid tijd wat je kunt werken gelimiteerd en daarmee de het hoeveelheid geld wat je kunt verdienen gelimiteerd. Het is dus verstandig om naar manieren te zoeken waarbij je je geld voor je laat werken. Dit kost op het begin een hoop inspanning maar daarna zul je een passief of zogoed als passief inkomen krijgen. Vervolgens kun je het verdiende geld opnieuw investeren waardoor het verdiende geld ook weer geld voor je gaat verdienen. Zo krijg je het concept van compound intrest (kwadraties verband) waardoor je vermogen steeds harder groeit. Het is dus belangrijk om zo veel mogelijk assets te kopen (dingen die geld opleveren zoals aandelen, vastgoed, etc.) En zo min mogelijk reliabilitys (dingen die je maandelijks geld kosten zoals auto's en een huis etc) Ik zou beginnen met het lezen van heel veel boeken die je alvast een goed inzicht geven en je de juiste mindset geven. Je kan uiteindelijk niet vroeg genoeg beginnen. Want tijd is geld :p

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Er voor zorgen dat je niet het systeem in word gezogen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zorg dat je ergens echt super goed in bent iets wat maar weinig mensen kunnen en dan moet je dat vertalen naar geld. Moet te doen zijn toch ;)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • het pad volgen wat wat andere leeftijd genoten niet nemen, geen baan nemen. maar ondernemen en geld investeren in jezelf en in je bedrijf. ga ergens 100% voor. als je rijk wilt worden zou ik verder geen opleiding doen. Ookal is tegen de traditionele weg "goed je best doen op school dan kom je er wel" zo werkt het gewoon NIET. VOLG JE PASSIE of je zal door het system geperst worden en een 9/5 slaaf worden

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil later vrachtwagenchauffeur worden. Hiermee kan je heerlijk verdienen vooral omdat ze nodig zijn. Ik wil dan 10 procent van elk salaris opzij leggen en ermee gaan beleggen. Het is puur gokken maar ik ken een paar mensen die nu in de mooiste auto's rijden op hun 25e. Ik zou zeggen, verdien een goed salaris en leg er iets van opzij om daarmee te gaan beleggen. En als je wilt oefenen bestaat BUX ook nog.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had die ambitie ook. Mag ik je een tip geven?   Je moet het geld voor jou laten werken, door bijvoorbeeld beleggen

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • WERKEN WERKEN WERKEN jaren aan een stuk

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb 1 tip voor je
    live your life als jij hard wil werken doe je dat maar het is beter om te genieten

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ga porno maken. Sex sells!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • De grote miljonairs en miljardairs worden rijk met een uniek concept.
    Ze zeggen ook '' we werken niet om te leven maar we leven om te werken''. Daar bedoel ik mee, bijvoorbeeld een zakenman kickt van de deals en vind het werk heel leuk. Je moet een andere insteek hebben bijvoorbeeld google' 's concept was dat iedereen toegankelijk informatie kan opzoeken. toen die tijd was dat heel uniek en goed idee/concept. Dus je moet een een goed idee/concept hebben en/of leven van het werk en leuk vinden en die mensen zijn vaak het meest succesvol waar doorzetten en ambitie zeer belangrijk is.

    Ik ben heel erg veel met muziek bezig ik heb namelijk 6,5 jaar pianoles en schrijf me eigen stukken en ik improviseer. Ook heb een gitaarles gehad en ik produceer en wil graag naar het hoge consevertorium. Ik leef van me muziek.

    Stel je voor: ik zou miljonair willen worden en ik ben een enorme doorzetter ik been zeer ambiteus en ik leef van me muziek (over het doorzetten blijf wel realistisch) en ik heb een geweldig revolutionair idee en word beroemd. Dan is dat een betere insteek dan ik wil miljonair worden.

    Kortom: wees origineel en leef van je werk/concept en zet door en wees ambiteus is andere insteek dan ik wil miljonair worden

    Wie weet zie ik je over 10 jaar op tv;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt heel veel verschillende manieren waarmee je miljonair kan worden... Meestal moet je beginnen bij een bedrijfje Daar oefenen op dat gebied en later een eigen bedrijf proberen op te richten.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Werken en een bedrijf oprichten

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • dankjewel voor je waardeloze reactie!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ja dat weet ik

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten