Skip to content
15 reacties
351 weergaves

hoe verdien ik ong. €1000,- in 7 maanden? (whoops)

Hey ik wil deze zomervakantie (begin juli) op reis naar Barcelona met een vriendin. Dit zou dan voor 3 weken zijn, maaarr.... het kost zo'n 1700 euro... Mijn ouders betalen ook al voor een ander evenement waar ik naar toe ga en gaan dus absoluut niet deze hele reis betalen. Ik heb dus een baan nodig die een beetje goed verdient. Ik heb alleen nog nooit gewerkt. Heeft iemand nog tips of suggesties waarvoor ik moet zoeken? Ik waardeer het heel erg :)) Alvast bedankt! Xx

16 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik denk dat je pappie zeker alles voor je gekocht heeft waardoor je nu, als je het zelf moet doen, niet weet hoe het moet. Applaus! Weer een verwend princesje in de maatschappij....

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is er mis mee in een volkswijk te wonen?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik doe modelwerk aan de kunstacademie. en ook nog voor enkele kunstenaars thuis. het betaalt goed (20 euro/uur) en het is leuk.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien kunt u beter gewoon maar niet op vakantie gaan. Pure geldverspilling. Ik zou u aanraden om te investeren in de toekomst i.p.v. circa €1700 in 3 weken op te maken.

    Tenzij je later in een volkswijk wilt wonen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan natuurlijk ook vliegen met maatschappijen zoals RyanAir en EasyJet, de vliegtickets schelen honderden euros daar en het is maar 2 uur vliegen, misschien is het niet allemaal zo luxe en je hebt weinig beenruimte maar voor de prijs.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik geef je een tip koop zo vroeg mogelijk een ticket dan kan je niet normaal goedkope tickets hebben. zoals bijv. als je 3 kwart jaar van te voren een ticket koop kan je voor 70 euro naar Madrid

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • € 1700 p.p. voor drie weken Barcelona klinkt aardig duur. Boek zelf een hotel of hostel, of ga misschien twee weken (drie weken is best lang) en boek zelf een goedkoop vliegticket, of een busreis of treinkaartjes - wat maar het goedkoopste is.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Bijbaantje zoeken, wat dan ook. Oppas, achter de kassa, whatever.
    Maar ik heb nog een andere tip : Een groot gedeelte van die 1700 euro betaal je voor het vliegticket.
    Het zal zomaar een paar honderd euro kunnen schelen als je met je vriendin een busreis pakt naar Barcelona.
    Misschien niet zo comfortable in de bus vanwege de lange reistijd, maar ook onderweg kun je grote lol hebben. Maar het scheelt veel geld.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb zelf een maand lang gewerkt bij een tuinbouw bedrijf en ik heb toen iets over de duizend euro verdient. ben er dus wel van overtuigd dat dit zal lukken in 7 maanden, korter zelfs als je er voor bereid bent lange uren te doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • bij een restaurant met een grote vogel op het dak, die zijn overal in NL en mn neef werkt daar ook hij is 17 en werkt daar meestal Vrijdagsavonds Zaterdags van 12.00 tot 22.00 uur en Zondags van 12.00 tot 22.00 uur dan heeft hij gemiddeld 200,00 € alleen aan fooi hij werkt waar ook psv voetbalt en dat is normaal dat je daar veel fooi krijgt

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • misschien kun je een horica baantje zoeken

    ik werkte zelf in een bakkerij als afwasser/inpakker en verdiende 100 euro per dan van 7/8 uur

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kunt inderdaad een bijbaan nemen. Als je het puur voor het geld doet dan moet je de baan nemen die het beste verdient. Toen ik 18 was had ik een baan in een Callcenter. Ik moest mensen opbellen en hun spullen gaan verkopen. Niet een leuk baantje maar ik verdiende daar wel €10 per uur mee! Dus als je dat 1 halve dag per week doet 7 maanden lang, dan verdien je dus toch lekker 4*30*10=1200 euro.

    Als je een baantje neemt van 5 euro per uur, dan moet je dubbel zo lang werken dus 1 hele dag per week 7 maanden lang..

    Of je moet creatief zijn als je het zonder werk wil doen. Zelf iets maken en voor veel geld verkopen. Of feesten geven zoals jongen hierboven zegt. Of je moet iets kunnen waarmee je geld kan verdienen zoals DJ in een nachtclub ofzo...

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien een beetje apart maar je kunt ook een feest geven ik doe dat al een paar jaar in het begin van de zomer met een paar vrienden we hebben tussen de 250 en 300 mensen daar en we houden er zoon hebben er de laatste keer ongeveer 200 euro de man aan overgehouden als je de plaats hebt misschien een idee

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij een bowlingbaan verdien ik per uur 4,50 je kan het dus mss daar proberen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kan bij een winkel proberen, verdient niet enorm veel maar het is al zeker meer (en minder zwaar en saai) dan bijvoorbeeld kranten bezorgen.
    Heb even snel gegoogled, kijk eens op scholierenwerk.nl ?

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten