Skip to content
14 reacties
1603 weergaves

ik heb geld nodig voor nieuwe gsm

Hallo, ik wil een nieuwe gsm kopen een iphone maar dat is nogal duur hoe kan ik geld verdienen op 13 jarige leeftijd

13 jaar
9 jaren geleden

14 Reacties

  • Er zijn veel goedkopere smartphones dan een Apple, een Samsung van goed kwaliteit heb je al voor veel minder als je niet voor het topsegment gaat. En een smartphone kopen op een chinese webwinkel is helemaal goedkoop, zeker als je genoegen neemt met een Chinees merk heb je voor onder de 100 euro toch een hele behoorlijke smartphone.
    Wil je toch perse een iphone, dan zul je moeten sparen, en geduld hebben. Je zakgeld zoveel mogelijk opzij leggen, geld vragen als je jarig bent. En probeer een baantje te vinden waarmee je wat extra kan verdienen. Als je daarvoor officieel nog te jong bent kun je misschien wel bij een boer of een kweker aan de gang. En anders probeer je het op een andere manier, ga je babysitten, of ga je bijvoorbeeld auto's wassen tegen een vergoeding.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een maand geleden een Samsung S8 gekocht, die is ook best wel duur. Maar ik heb bijna 2 jaar gespaard. Ook bezorg ik kranten, wat soms ook wel leuk verdiend.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben ook 13 jarig (same) en ik verdien geld met oppassen. ik heb 4 oppas adressen dus word vaak gevraagd. ik verdien meestal 2,50 per uur en mag van mijn ouders tot maximaal 1 uur 's nachts opassen. ik word (zo als ik al zei) vaak gevraagd meestal 3 of 4 keer in de maand en krijg ook nog 20 euro zakgeld dus verdien ik als 13 jarige best veel geld bij. ik weet dat oppassen voor een jongen anders is dan voor een meisje maar je kunt het altijd proberen. ik pas vaak op bij familie en kennissen veel succes!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • je moet geld aan u ouders vragen of anders iemand helpen voor wat geld te' verdienen
    ik ben 16 een wil graag een nieuwe gsm maar ik heb bijna niks van geld kij wijnig geld dus ik wil een andere gsm omdat ik dat wil ik wil een gsm met 5.0 androide van mij is 4.4 androide ik heb 5.0 androide nodig kunen jullie mij tips geven wat ik kan doen

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik krijg een 10tje per uur horeca iT is

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik raad u aan om helemaal geen telefoon te kopen. Ik zou geen cent willen spenderen om mijn klasgenootjes stoer te zien doen op social media(terwijl ze vakkenvuller bij de lokale supermarkt zijn). Het niet nemen van een telefoon heeft het vermogen op mijn bankrekening verdubbelt.

    Ik ben laatst in Düsseldorf geweest langs de Königsallee en het voelt geweldig om in een Dior boutique te staan en te kunnen zeggen: "Dit kan ik betalen.".

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Geloof me zo lang je minum loon krijgt die nu alweer is verlaagd krijg je never nooit veel geld dit is dus de reden waarom ik niet werk want ik ga niet voor 3 euro per uur ergens mn tijd staan verdoen ik kan zelf wel meer als 3 euro per uur verdienen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet wat voor mobiel je nu heb maar je zou hem kunnen inruilen of die verkopen via marktplaats. En dan als je veel geld wil besparen op een iphone zou ik hem niet nieuw kopen maar tweedehands, moet je wel opletten bij wie je koopt en of die het wel goed doet. Ik zelf heb op dit moment een iPhone 5 ik zou graag de SE willen maar die is gewoon te duur hier in NL want in amerika is ie 200 euro goedkoper ongeveer. Maar het zal een duur geintje zijn een iPhone hoor. Vaak als je een iPhone koopt kom je er niet meer vanaf.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik moet zelf ook een nieuwe telefoon kopen, omdat mijn oude heel sloom is hij heeft nog maar heel weinig ruimte. Ik pas soms op bij mijn achterneefje en nichtje. Ik heb ook gesolliciteerd bij de AH, maar helaas nog niets teruggekregen. Je kan ook bollen gaan pellen.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Je koopt een iPone niet perse voor 'cool' zijn hoor. Ik heb zelf een iPhone 5 en ik zal je zeggen dat ik denk nooit een android telefoon zal kopen. Ik zelf een grotere voorkeur voor een IOS mobiel omdat ik ze fijner vind werken en omdat ze beter zijn (voor mij) in combinatie met een ander apple apparaat. Als je voorzichtig doet met je mobiel gaat ie ook niet kapot. Dat is meestal gewoon onhandig zijn denk ik. Ik had zelf een iphone 4s en dat ding is zonder hoes zo'n 50 keer gevallen van shouderhoogte en is niet kapot gegaan totdat ik het zelf doorhad...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn pa neemt iedere 2 jaar een nieuwe telefoon en ik krijg dan zijn oude telefoon als ik een nieuwe wil moet ik het zelf kopen maar ik vind een telefoon van 2 jaar oud prima

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Geloof me, op jouw leeftijd hoef je helemaal geen Iphone te hebben! Zelf op mijn leeftijd niet! De enige reden dat 'iedereen' er een heeft is omdat ze 'cool' zijn gemaakt. Maar met een smartphone van een nieuwprijs van nog geen €100 kun je net zo veel doen als met een Iphone, en ze gaan vaak ook nog minder snel kapot. Het is helemaal niet nodig om zulke dure dingen te hebben, je kunt je geld beter bewaren voor wanneer je het wel nodig hebt ;).

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • En je kan trouwens als 13 jarige niet echt geld verdienen, misschien een paar euro per week met klusjes of oppassen. Dit is omdat je zo jong dat geld nog niet nodig hebt en je moet focussen op school en leuke dingen doen in je vrije tijd. Met trends meedoen is enkel voor een tijdje cool, daarna vraag je je af of je niet liever andere dingen had gekocht voor je geld.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Miss moet geen iphone kopen maar bijv beeld lg ofz die zijn stuk goedkoper

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten