Skip to content
10 reacties
253 weergaves

oppassen

heuj, ik heb een vraagje, ik wil graag gaan oppassen maar ik weet echt totaal niet wat ik kan vragen per uur. ik wil graag gaan oppassen op jonge kinderen dus ongv tussen de drie en 8 jaar in. wat raden jullie aan te vragen? wat voor 1 kind en hoeveel komt er dan bij als ik er meer doe? xx

13 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • Hoi! Ik pas nu zo'n 2,5 jaar op 2 kinderen van 5 jaar en 2,5 jaar. De eerst twee jaar altijd op zaterdagochtend en minstens 1 keer per maand in de avond, sinds een half jaar alleen nog een paar keer in de maand in de avond, vanwege mijn vooropleiding op zaterdag. Op mijn 16e kreeg ik 3,- per uur op de zaterdagochtend Op mijn 17e kreeg ik 3,50 per uur op de zaterdagochtend En in de avond is dat altijd verschillend, ligt aan de aantal uren. Maar meestal als ik van 19.00/19.30 tot 00.30/01.00 moet oppassen krijg ik ongeveer 20,- Hopelijk heb je er wat aan! :) Liefs

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Heeii Ik pas ook sinds mijn 12e op en verdiende toen 5 euro per uur bij mijn buurvrouw. Dat is best veel mr hun wouden dat geven. Als je zelf het bedrag bepaalt zou ik voor de 2,50 - 3,- gaan. Ik ben nu 14 en heb nu meer als 10 oppasadresjes. En het verdient best goed! Ik denk dat ik sowieso per maand wel 50 euro verdien. En daarnaast doe ik ook 2 kerkbodewijken en maak ik schoon. :) Ik hoop dat ik wat vragen heb beantwoordt! XXX

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • 21 dagen geleden heb ik hier een reactie achter gelaten. ik ben met mijnmoeder in gesprek gegaan en die vond het ook erg jong, maar wel leuk dat ik het wou doen. ik ga nu samen met een vriendin poster maken en die ophangen bij het kinderdagverblijf van mijn zusje.

    dus voor alle meisjes die niet zo goed weten of ze er wel mee moeten beginnen: overleg met iemand die jou kan helpen en je komt er altijd wel uit!

    xx

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Sorry voor late reactie maar ik verdien 5 euro per uur voor 1 kindje van 4

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • aan Blad Meisje

    12 jaar is best jong om op te passen, maar als je toch die keuze maakt zou ik eerst beginnen gewoon in de straat. mocht er iets gebeuren is jouw huis tenminste dichtbij ;)
    en als je jongere broertjes\zusjes hebt kun je ook kijken of je bij hun vriendjes kunt oppassen. voor de rest zou ik in het begin niet gaan naar mensen die je niet kent, gewoon niet slim. je weet nooit wat er gebeurt.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heyy,

    Ik ben net 12 en ik wil graag extra geld verdienen. Oppassen lijkt me erg leuk, ik heb het er wel met mijn vriendin over gehad en zij vind het ook leuk. Het probleem is dat we niet weten waar, wanneer, bij wie, hoeveel geld we moeten vragen...

    Kunnen jullie me helpen?

    liefs een blad meisje

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik pas met mijn vriendin op bij jongetjes van 4-6 ze zijn niet zo moeilijk we krijgen verschillend betaald ligt eraan hoelaat hoelang en wanneer maar 1,50 is we, grond

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik verdien 10 euro voor drie uur, maar je kan nog meer vragen als je meer dan op 1 kind past, dan kan je 4 euro vrage

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik pas op voor 3 euro per uur en meestal geven ze nog een beetje fooi dus ik vraag niks extras

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • heeeeeeey

    ja dat vraag ik me ook af ik ben dan 12 maar ik zit er ook over na te denken om op te passen maar hoe veel vraag je dan eigelijk er voor???

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten