Skip to content
8 reacties
1755 weergaves

Spannende werkervaring

Ik werk bij een bekende drogisterij. Best leuk hoor, met allemaal meiden, maar ze zijn wel een beetje saai soms. Dus gisteren had ik me tepelpiercings in en onder die rode bloes van de winkel kon je dat wel zien als je goed keek. En ik zag ze echt wel kijken de hele dag, maar niks zeggen. Beetje saai he!
Komt na het werk de teamleider naar me toe, die is ook nog maar 25 of zo, vraagt ze 'Heb jij tepelpiercings in?' Ik begon meteen sorry te zeggen, ik wist niet dat het niet mocht en zo. Maar daar was het niet om, ze wilde van alles weten, waar had ik ze laten zetten, doet het pijn, al die dingen. Ze bleef maar kijken naar me bloes dus ik vraag of ze ze wilde zien.
Toen stond ik dus met me borsten bloot in het magazijn achter de winkel die gewoon nog open was. En toen begon ze te voelen, met die piercings in is het zo veel gevoeliger en ik had de hele dag al half geil rondgelopen omdat ik ze in had. En ze hoorde me adem, vraagt ze terwijl ze doorgaat heel onschuldig of ik er opgewonden van word? Wat denk je zelf?
Dus toen stond ik met me teamleider te tongen wat ik nooit verwacht had toen ik die ochtend me piercings in deed!
Maar we werden onderbroken toen een collega iets kwam pakken en toen was het voorbij. Ze wilde nog weten of ik nog meer piercings had, ik zeg jammer dat ik geen rokje aan mag want dan had je het antwoord al geweten :P
Wordt vervolgd?

19 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • TS weer Vanmiddag laat kwam ze op het werk naar me toe want ze wilde praten. Dus na het werk zijn we naar een café gegaan en toen heeft ze me uitgelegd dat ze niet verder wilde. Ze had wel vaker dingen gedaan met een vrouw, maar haar vriendje wist nergens van. En ze wilde het niet vertellen want dan wilde hij meedoen, zei ze. Typisch. En ze vond het veel te riskant op het werk en dat klopt wel want er hangen overal camera's? Hadden we niet aan gedacht!
    Maar ze bleef kijken naar me piercings want ik had die natuurlijk weer in. En haar werkbloesje was best ver open inmiddels. Ik was er niet zo zeker van dat ze echt wilde stoppen. We trokken inmiddels vet de aandacht in die tent dus ik zei tegen haar dat ik me werkkleren wilde uitdoen en dat ik die van haar ook uit zou doen als ze mee ging.
    In haar auto zaten we al in elkaars bloesje voordat we weg reden. En in me huisje mmmm dat mag ik allemaal niet opschrijven maar ze was weg van me clit piercing en toen ik haar me balkonnetje op trok werd ze wild. Dat was zo geil! Ik kan ook helemaal niet stil doen dus ik trok nogal de aandacht hoog boven de straat :P

    Wordt zeker vervolgd maar niet meer op ons werk!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan TS
    Er is zeker nog niks gebeurd in het magazijn of heb je nog geen kans gehad?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS

    Ga eens iets drinken met haar of een hapje eten. Je ziet dan wel iets misschien.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS @J23 ik vind gwn veel dingen lekker en spannend dus dan zal ik wel bi zijn?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS, ben je bi of lesbisch of overkomt jou dit nu. Zelf ben ik ook wel eens met een goede vriend in bed beland, hij “hetero” ik homo. Zou wel meer met hem willen, maar daarin is hij wispelturig, dan ineens weer wel dan weer maanden niet. Heb mij daar op ingesteld en twee weken geleden was het weer een keer wel, daar aan maar zoveel mogelijk van genieten! Succes

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • (TS) j16 ik hoop eigenlijk op ietsje meer :P

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe saai werk een geil randje kan krijgen, genieten toch?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou je nog eens lekker met haar willen tongen ?

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten