Skip to content
10 reacties
1237 weergaves

Gebruik maken van je uiterlijk

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van meiden (en jongens) die gebruik maken van hun uiterlijk om wat bij te verdienen. Zelf ga ik al sinds ik op de basisschool zat af en toe op de foto voor modewinkels. Voor folders, posters of een webshop. Allemaal wel voor plaatselijke winkels hoor. Sinds ik 17 ben loop ik voor zulke winkels (als het kan vanwege de corona) ook af en toe een modeshow. Pas geleden heb ik mijn eerste lingerie show gelopen. Ik ben geen professioneel model en wil dat ook niet worden maar ik vind het wel leuk om te doen en het levert ook nog wat op. Kleding, een bedragje of soms allebei. De laatste tijd is er nog wat bij gekomen. Met een paar andere studentes ben ik gaan strippen. We bepalen zelf wat we wel en niet willen doen, maar ik treed dus wel op met mijn borsten bloot. Zelf vind ik dat niet erg, maar wat vinden jullie van op deze manier wat bijverdienen?

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • M22, het is zeker niet de bedoeling om op een of andere manier verder te gaan dan we nu doen. We zien het vooral als een stukje amusement en zo presenteren we het ook. En wij kunnen ons er ook een beetje mee vermaken en ons een beetje afzetten tegen de steeds verder oprukkende preutsheid. Maar verder zijn we studentes en dat, en ook nog genoeg andere dingen, zijn belangrijker dan het strippen. Bovendien liggen we nu door de aangescherpte maatregelen weer zo goed als stil. Wat dat betreft zijn we ook nog nette meisjes die het risico niet gaan zoeken. Dus al met al, het lijkt misschien heel wat maar in feite blijft het een lolletje.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19, fijn te horen dat jullie afspraken goed werken. Maar bedenk wel dat veel meisjes die op een gegeven moment in de prostitutie terecht kwamen daar niet ineens belandden. Vaak was er al een link, en besloten ze verder te gaan na een persoonlijke crisis zoals weer single worden of problematische schulden. Dus geniet ervan en verdien lekker, maar let ook een eetje op elkaar zou ik zeggen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik sta af en toe in de ZEEMAN, WIBRA, INTERTOYS en K-MAXX folder.
    En 2 jaar geleden heb ik 14 dagen op kartonnen displays voor HARIBO snoeptrommels levensgroot in alle LIDL winkels in Oostenrijk en Portugal gestaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M20 bedankt voor je reactie. De dingen die jij zegt hadden wij zelf ook onderkend en daarom hebben we heel veel vastgelegd. We willen graag zelf in controle blijven over wat we wel en niet doen. Ook hebben we geprobeerd de nodige veiligheid in te bouwen. Tot nu toe lijkt dat te werken want de meeste optredens die ik gedaan heb waren gewoon leuk. We doen het dan ook niet via één of andere louche organisatie maar voor onszelf.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Model zijn naast mijn studie zou me prima lijken, daar kan niemand bezwaar tegen hebben denk ik. Wat striptease betreft is dat wel wat anders. Als je er uit vrije wil voor kiest zie ik geen morele bezwaren. Maar hoe voorkom je dat het niet steeds verder gaat, zodat je er de controle over verliest? Het lijkt me toch een wereld van sex drugs en rock & roll zoals mijn vader altijd zegt. Doe je alleen striptease of ook dansen erbij? En wat als het publiek zou willen dat behalve je borsten ook je billen bloot gaan, waar naast een sexuele nog een andere connotatie aan zit, en je schaamstreek?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J16, of je uiterlijk mee moet zitten is maar gedeeltelijk waar. Een zelfverzekerde en prettige uitstraling is denk ik belangrijker. Ik mag niet mopperen maar ik heb ook niet de perfecte maten. Maar heb ook al een show gelopen met een meisje dat best wel gezet was. Tegenwoordig worden zelfs modellen gevraagd die niet perfect zijn, maar er wel plezier in hebben.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Top toch, dat zou ik ook wel willen (behalve het strippen dan). Alleen moet je uiterlijk natuurlijk wel mee zitten !

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor j20, jij ging waarschijnlijk even op de foto toen je gekapt was, als ik op de foto moet ben ik wel een aantal uren bezig. Iedere keer omkleden, zorgen dat alles er goed uit ziet, poseren enz. M20, ik neem aan dat je het tweede deel van mijn verhaal bedoelt want voor het model spelen ben ik ooit gewoon gevraagd. Het andere begint met een paar melige studentes, een fles drank en een gek idee. Dan blijkt dat je aan heel veel dingen moet denken dus je krijgt eindeloze gesprekken en vellen vol met aantekeningen. Net of je een gewoon bedrijf opstart dus. Als ik hier het hele verhaal moet vertellen zit ik morgen nog te typen, dus als je vragen hebt lees ik het wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een maand bij mijn kapperszaak in de etalage gehangen. Maar ik heb er niet voor betaald gekregen, niet eens een gratis knipbeurt ofzo :-(

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Lijkt me wel leuk omte proberen! Hoe begin je zoiets?

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten